Marți, 19 Ianuarie 2016 - 05:47 AM Aleg.RO: BPN al PNL va discuta validarea candidaturilor pentru alegerile locale

Publicat de: ---

Gândul

“Pe ordinea de zi a tuturor sedintelor de BPN extins, din urmatoarea luna, va fi un punct fix, validarea candidaturilor pentru primarii de municipii resedinte de judet si pentru cei care candideaza la presedintia CJ”, a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul general al PNL, Ilie Bolojan .

Liberalii vor valida candidaturile la alegerile locale din 15-20 municipii resedinte de judet, din randul carora fac parte Alba Iulia, Timisoara, Cluj si Iasi. Pentru Bucuresti, liberalii au anuntat oficial, la la ultimul Consiliu National, candidatura lui Cristian Busoi, fara ca aceasta sa fie validata prin vot.

Ilie Bolojan a afirmat ca BPN al PNL va discuta si o recomandare adresata filialelor de a aloca o treime din locurile de consilieri municipali si judeteni pentru “oameni noi”.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.All site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrozfqlkunfuj', {myMaster: 'cUFVIc8hnWY12MT8qto9goLrcsx61X63Ya0wDgWCtY7.B7' });

“Va fi o recomandare catre toate organizatiile noastre de a aloca o treime din locurile de pe listele de consilieri municipali si judeteni pentru oameni noi, din afara partidului sau din linia a doua sau a treia a PNL. Va fi o politica de innoire a partidului care va fi asumata de conducerea centrala si recomandata tuturor filialelor”, a precizat Ilie Bolojan.

Un alt punct al ordinii de zi a BPN PNL il reprezinta prioritatile legislative ale liberalilor din Camera Deputatilor si din Senat.

In urmatoarele patru saptamani, conducerea PNL se va reuni periodic pentru a finaliza validarea candidaturilor, pe masura ce organizatiile judetene, in urma sondajelor de opinie si a analizelor care se fac in fiecare judet, isi aproba candidatii.

Candidatii care vor sa se inscrie in cursa electorala sustinuti de PNL vor trebui sa isi asume ca respecta criteriile de integritate, printr-o declaratie pe proprie raspundere, care va fi insotita de documentatia specifica, semnata de copresedintii filialelor din fiecare judet, si va transmisa conducerii centrale, pentru validare.


(172 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

BPN al PNL va discuta validarea candidaturilor pentru alegerile locale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64525389671326 seconds.