Marți, 19 Ianuarie 2016 - 05:47 AM Aleg.RO: Ce spune Dragnea despre varianta ca Ponta sa candideze la Primaria Capitalei, dar si despre fundatia fostului premier

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Candideaza sau nu Victor Ponta in acest an, pentru prima functie in Primaria Capitalei? Raspunsul in privinta acestui aspect, unul de interes avand in vedere ca in urmatoarele vor avea loc alegeri pentru Primaria Municipiului Bucuresti, iar social-democratii nu au anuntat inca, oficial, pe cine arunca in aceasta lupta, l-a oferit, luni la pranz, Liviu Dragea .

 

Actualul presedinte social-democrat a stat de vorba cu fostul prim-ministru, totodata ex-lider al PSD, iar la finele acestor discutii a dat asigurari ca Ponta nu pleaca din partid, ca nu isi face o alta formatiune politica, avand in vedere ca fundatia pe care intentioneaza sa o inregistreze, oficial, “nu a fost, nu este si nu va fi un vehicul politic”, din cate a precizat Dragnea, in urma cu doar cateva minute.

Cat priveste fundatia cu pricina, intrebat daca ia in calcul sa se inscrie in demersul respectiv, Dragnea a raspuns: “Eu? Nu! Il sprijin (…) cu tot ce pot, in limitele legii ai in limitele bunului simt, in primul rand moral”, admitand ca “orice coleg (din PSD-n.r) e liber sa se alature fundatiei, cu o singura conditie: sa nu afecteze activitatea pe care trebuie sa o aiba in partid”.

In privinta planurilor politice ale fostului prim-ministru, acelasi Dragnea a anuntat ca Ponta “nu vrea sa candideze la Primaria Capitalei, nu vrea sa candideze decat la parlamentare, in toamna”, cand va merge tot pe listele PSD, in Gorj, judet din partea caruia este, si la aceasta ora, ales al neamului, mai precis membru al Camerei Deputatilor. Precizarea vine in contextual in care sondaje recente in plaseaza pe fostul prim-ministru social-ldemocrat cu destule sanse la castigarea fotoliului de edil al Bucurestilor.

Mai mult, Liviu Dragnea a negat faptul ca s-ar fi produs o ruptura intre el si Ponta, cum s-a vrut sa se inteleaga, ca urmare a unor “informatii nereale” vechiculate de o parte a presei. Cred ca (Ponta-n.r) a facut mai bine ca nu a iesit in aceasta perioada”, a opinat actualul sef al PSD, in privinta faptului ca fostul premier a ales sa se retraga, o perioada, mai exact dupa renuntarea la portofoliul de lider la Palatul Victoria, din spatiul public.


(164 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Ce spune Dragnea despre varianta ca Ponta sa candideze la Primaria Capitalei, dar si despre fundatia fostului premier | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.48379683494568 seconds.