Marți, 19 Ianuarie 2016 - 05:47 AM Aleg.RO: Victor Ponta, dupa intalnirea cu Dragnea: Ma bucur ca toti au inteles ca FUNDATIA nu se refera la chestiuni POLITICE

Publicat de: ---

AMOS News

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, dupa intalnirea avuta cu Liviu Dragnea ca va veni "la PSD ori de cate ori are nevoie partidul" de el .

Victor Ponta, la sediul PSD Foto: captura video

"Sunt membru PSD si deputat PSD si cand ma cheama presedintele partidului vin sa discutam. Vin de cate ori are nevoie PSD de mine, cu mare drag", a declarat Victor Ponta la iesirea din sediul PSD.

Totodata, Victor Ponta a facut cateva precizari si despre fundatia pe care a infiintat-o.

"Fundatia e un lucru foarte bun si ma bucur ca toata lumea a inteles ca se refera la chestiuni care nu sunt politice", a afirmat Victor Ponta.

Citeste si: Liviu Dragnea, inainte de intalnirea cu Victor Ponta: PSD are nevoie de expertiza lui

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a avut o intalnire, la sediul partidului, cu fostul premier Victor Ponta, de la ora 11.00.

Judecatoria sectorului 5 a amanat joi, pentru data de 21 ianuarie, judecarea cererii de acordare a personalitatii juridice Asociatiei "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", condusa de fostul premier Victor Ponta.

Magistratii au amanat procesul dupa ce reprezentantul fundatiei nu ar fi depus toate actele necesare.

Actele de infiintare a acestei fundatii au fost depuse in instanta pe data de 15 decembrie 2015, insa procesul a fost amanat joi pentru saptamana viitoare pe motiv ca reprezentantul fundatiei nu a depus toate documentele necesare.

Surse politice au declarat, saptamana trecuta ca aceasta fundatie va fi condusa de Victor Ponta si nu se va implica in politica.

Citeste si: Liviu Dragnea, despre fundatia lui Victor Ponta: O sustin. M-as duce daca ar avea functia de presedinte executiv VIDEO


(210 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Victor Ponta, dupa intalnirea cu Dragnea: Ma bucur ca toti au inteles ca FUNDATIA nu se refera la chestiuni POLITICE | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55004000663757 seconds.