Joi, 07 Ianuarie 2016 - 06:12 AM Aleg.RO: Iohannis nu a inteles nimic din ce i s-a intamplat in ultimul an

Publicat de: ---

Kamikaze

“Stimate domnule presedinte,

Va scriu aceste randuri, care sunt in ultima instanta un ultim apel la bunavointa, cu mare tristete si cu profunda speranta sa ne inselam . Numele meu este Sorin Roiban. Sunt specialist in domeniul IT, stabilit in Statele Unite din anul 1999. In Florida, aici, unde v-ati petrecut vacanta de iarna, la soare. Va scriu in numele meu, al familiei mele, cat si al majoritatii sutelor de mii de romani cu drept de vot stabiliti in Statele Unite, integrati si apreciati in comunitate.

/* (c)AdOcean 2003-2015, ringierro.Kamikaze.inread */ ado.placement({id: 'ado-6.BQbJ325zkW_GdYTtD1AOYYXhTlsPufOut42pyNe9X.f7', server: 'ringierro.adocean.pl' });

Invocam aceasta majoritate, Excelenta, din considerentul ca majoritatea am votat Klaus Iohanis presedinte. Intelegem ca va aflati la odihna, intr-o alta binemeritata vacanta, din cele patru, dupa putin mai mult de un an de mandat in care, pas cu pas, v-ati recuperat Romania.

In schimb, Excelenta, ne-ati pierdut pe noi.

La 16 noiembrie am votat peste 17.000, dintre care 92 la suta pentru Klaus Iohanis. Am fi iesit la vot, cu siguranta, mult mai multi, daca am fi beneficiat de mai multe sectii de vot. In Florida, Excelenta, suntem peste 30.000 de romani. Am beneficiat de o singura sectie de vot. Cu siguranta va amintiti ce ne-ati promis, noua si tuturor celorlalti romani din diaspora, dupa ce ati fost declarat castigator.

In pofida acelor promisiuni, va informez, Excelenta, ca romanii din Diaspora vor fi reprezentati in legislativul ce va rezulta in urma scrutinului din toamna de 2 senatori si 4 deputati. mai bine zis, tot de 2 senatori si 4 deputati. Comparativ, va informam, Excelenta, ca judetul Sibiu, unde va mai sunt casele nepierdute in instanta, va fi reprezentat de 3 senatori si 6 deputati. Excelenta, suportam ca un ministru al Guvernului pe care l-ati girat vrea sa ne impoziteze banii castigati. In cele din urma, miliardelor trimise anual ACASA le mai putem adauga ceva. Excelenta, rabdam ca mii, zeci de mii dintre noi se intorc ACASA de sarbatori si trec, an de an, prin acelasi cosmar al vamilor aglomerate.

Excelenta, ne deranjeaza prea putin ca am votat pentru un parlament cu 300 de reprezentanti si vom avea si pentru urmatorii 4 ani unul cu peste 466. Excelenta, intelegem ca sunteti prea ocupat si preocupat, mult mai ocupat decat predecesorul presedinte, care in 2 mandate a facut ZERO concedii in afara Romaniei.

Ce nu intelegem, ne deranjeaza si nu rabdam, Excelenta, este ca fugiti de noi, pas cu pas. Cum spuneam, sper sa ma fi inselat scriind aceste randuri, motiv pentru care, Excelenta, va rugam respectuos sa ne faceti onoarea unei intalniri. Daca nu acum, Excelenta, poate cu ocazia urmatoarei vizite de iarna in Florida.

Sorin Roiban

Palm Beach, Florida

5 ianuarie 2016″

Lung textul, aveti dreptate. L-am citit pe tot doar pentru a putea spune, la finalul lui, un sincer “Pe bune?”

Pe bune? Chiar exista oameni care se simt tradati de Iohannis?

Totusi, parca l-am votat pe Iohannis ca sa nu ne pricopsim cu Ponta. Nu am votat cu Iohannis ca sa ne pricopsim cu Iohannis.

Iohannis o scalda si el cu textul “clasa politica trebuie sa inteleaga mesajul dat de alegatori”, dar nici el nu a inteles mesajul dat de alegatori. De fapt, a inteles un cacat.

Si nici nu putea intelege altceva decat un cacat, avand in vedere ca nu el ne-a scos la vot, ci Ponta. Si Corlatean.

Oameni buni, noi inca nu ne-am ales presedintele nostru. Cum sa ne dezamageasca cineva de la care am avut o singura asteptare - anume, sa nu se retraga intre turul 1 si turul 2?

Da, singura lui realizare, dupa un an, este ca nu e Basescu. Si ca a readus pacea intre PNL si PSD. Si ca a fost in concedii. Des. Scuze, sunt trei realizari, nu una. Asa, si? Ne-am asteptat la mai multe?

Mai bine bucurati-va ca ne-am trezit cu el candidat in noiembrie 2014 si terminati cu vaicareala. Data viitoare, daca vrem presedinte cu mai putina vacanta, sa ne alegem candidatul mai din timp, nu intre tururi.

Lasati, bai, omul sa se pregateasca linistit de vacanta de inceput de an, ca destul l-ati barfit in aia de sfarsit de an.

Vezi si:

Absolut toate glumele despre concediile lui Klaus Iohannis

___

I-au iesit analizele lui Iohannis

___

Curvasaria politica a lui Iohannis

 


(199 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Kamikaze

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Kamikaze:

Iohannis nu a inteles nimic din ce i s-a intamplat in ultimul an | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57810497283936 seconds.