Joi, 07 Ianuarie 2016 - 06:12 AM Aleg.RO: Iohannis, presedintele concediului bine facut

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Nemultumit de prestatia presedintelui lucrului bine facut, un roman plecat de 16 ani in SUA, Sorin Roiban, il ia la rost pe Klaus Iohannis .

 

Romanii din diaspora ii reproseaza lui Klaus Iohannis incalcarea promisiunilor si prea multele concedii luate in doar un an de mandat

Stabilit in Florida – una dintre destinatiile de concediu preferate de actualul nostru presedinte, Sorin Roiban (specialist in IT in viata de toate zilele) ii reproseaza lui Klaus Iohannis, intr-o misiva publicata pe retelele de socializare, atit obiceiul de a pleca mult prea des in vacanta, cit si neindeplinirea promisiunilor facute, pas cu pas, in campania electorala. ?Intelegem ca va aflati la odihna, intr-o alta binemeritata vacanta, din cele patru, dupa putin mai mult de un an de mandat in care, pas cu pas, v-ati recuperat Romania. In schimb, Excelenta, ne-ati pierdut pe noi. La 16 noiembrie am votat peste 17.000, dintre care 92 la suta pentru Klaus Iohanis. Am fi iesit la vot, cu siguranta, mult mai multi, daca am fi beneficiat de mai multe sectii de vot (…) Cu siguranta va amintiti ce ne-ati promis, noua si tuturor celorlalti romani din diaspora, dupa ce ati fost declarat cistigator. In pofida acelor promisiuni, va informez, Excelenta, ca romanii din Diaspora vor fi reprezentati in legislativul ce va rezulta in urma scrutinului din toamna de 2 senatori si 4 deputati. Mai bine zis, tot de 2 senatori si 4 deputati. Comparativ, va informam, Excelenta, ca judetul Sibiu, unde va mai sint casele nepierdute in instanta, va fi reprezentat de 3 senatori si 6 deputati?, a comentat acid Roiban. Odata pornit, Roiban acuza si supraimpozitarea romanilor din diaspora (proaspat pusa la cale), ?cosmarul? trecerii prin vamile romanesti cu ocazia sarbatorilor si ignorarea referendumului care instituie un Parlament unicameral, cu maximum 300 de membri. ?Excelenta, intelegem ca sinteti prea ocupat si preocupat, mult mai ocupat decit predecesorul presedinte, care in 2 mandate a facut ZERO concedii in afara Romaniei. Ce nu intelegem, ne deranjeaza si nu rabdam, Excelenta, este ca fugiti de noi, pas cu pas?, ii da romanul o ultima smetie lui Klaus Iohannis.


(292 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Iohannis, presedintele concediului bine facut | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.