Duminică, 19 Iunie 2005 - 02:00 PM Aleg.RO: Primele șase luni de activitate a Guvernului Tăriceanu, criticate dur de PSD

Publicat de: ---

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/PSD.jpg" align=left>Vicepreședintele PSD, Mihai Tănăsescu, a comparat primele șase luni de activitate a Guvernului Tăriceanu cu ''filmul prost al începutului greoi din perioada 1996-2001", apreciind că această perioadă se caracterizează prin scăderea nivelului de trai al populației, haos legislativ, dereglarea circuitelor macro-financiare și neîncrederea investitorilor în mediul de afaceri. Potrivit lui Tănăsescu, prin introducerea cotei unice de impozitare au câștigat doar aproximativ 350.000 de contribuabili, în timp ce restul populației a avut doar de pierdut. Liderul PSD consideră recalcularea pensiilor ''o glumă sinistră'' și a criticat Guvernul pentru ''lipsa de competență în cazul inundațiilor, a crizei din sistemul medical și a grevei ceferiștilor".

Nici pachetul legislativ privind despăgubirea foștilor proprietari dinainte de regimul comunist nu a scăpat de criticile lui Tănăsescu, Fondul Proprietatea fiind considerat de vicepreședintele PSD drept ''un al doilea FNI''.


(600 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primele șase luni de activitate a Guvernului Tăriceanu, criticate dur de PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62132906913757 seconds.