Duminică, 19 Iunie 2005 - 10:00 AM Aleg.RO:

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/BelaMarko60x.jpg" align=left vspace=5>Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat ca voturile formatiunii pe care o conduce in problema schimbarii presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului nu sunt o moneda de schimb pentru sustinerea proiectului legii minoritatilor nationale sau a construirii autostrazii Transilvania. "Noi nu umblam cu monede de schimb. Nu negociem astfel in coalitie. In orice coalitie au loc negocieri, discutii, intelegeri. Noi am spus ca avem alte prioritati", a afirmat liderul UDMR. El a adaugat ca schimbarea presedintilor celor doua Camere poate fi amanata pentru la toamna.

"Problema modificarii regulamentului, o eventuala schimbare a presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor putem sa o discutam la toamna. Pana atunci avem motiunea de cenzura pentru saptamana viitoare si trebuie sa rezolvam problema consiliului de conducere al televiziunii si cel al radioului", a aratat Marko Bela.

Deoarece, pe langa UDMR, nici Partidul Conservator nu doreste in acest moment schimbarea lui Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase de la sefia Camerelor Parlamentului, presedintele interimar al PD, Emil Boc a avertizat serios cele doua partide, membre ale coalitiei de guvernare, sa se hotarasca daca vor sa mai ramana la putere sau vor sa treaca in opozitie.


(702 )

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.