Sâmbătă, 18 Iunie 2005 - 02:00 PM Aleg.RO: Emil Boc: ''Avem un Guvern de nota 8''

Publicat de: Florin TOMUȚA

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/BocEmilW60x.jpg" align=left vspace=5>Președintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la Arad, că partidul pe care îl conduce va susține Guvernul împotriva moțiunii de cenzură, depusă de PSD, „Dictatura și incompetența Guvernului împotriva integrării europene a României”, semnată de 133 de senatori și deputati. Emil Boc a spus că nu există nici o fisură în activitatea Guvernului. „În PD nu există nici un fel de discuție pentru căderea actualului Guvern. PD va susține Guvernul la dezbaterea parlamentară a moțiunii depusă de cei din PSD“, a declarat președintele interimar al PD.

Acesta a mai spus că în acest moment ar acorda Guvernului nota 8 pentru performanța realizată după introducerea cotei unice de impozitare, care, în opinia democraților, s-a dovedit a fi un real succes, dar și pentru activitatea de necontestat a ministrului Administrației și Internelor, Vasile Blaga, care a reușit într-un timp foarte scurt să revigoreze activitatea unuia dintre cele mai importante ministere. „După părerea mea, Guvernul actual are niște minusuri la activitatea din sectorul sanitar unde s-au înregistrat foarte probleme și pentru care nu s-au găsit soluțiile cele mai bune“, a afirmat Boc.

Liderul PD a mai adăugat că mai sunt probleme cu debirocratizarea unor instituții din subordinea Guvernului, care ar trebui rezolvate rapid pentru ca populația să nu-și piardă încrederea în cei pe care i-au votat.


(532 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin TOMUȚA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Emil Boc: ''Avem un Guvern de nota 8'' | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56897497177124 seconds.