Miercuri, 21 Octombrie 2015 - 05:41 AM Aleg.RO: Scandal in TSD dupa discursul deputatului Mihai Sturzu de la Congresul PSD. VIDEO

Publicat de: ---

evenimentulzilei

Tot mai multi lideri tineri din PSD se delimiteaza de Mihai Sturzu dupa iesirile acestuia din ultimele zile . Purtatoarea de cuvant a organizatiei de tineret a social-democratilor, Claudia Tapardel, se delimiteaza de toate acuzatiile lansate de Sturzu. 

Mihai Sturzu

"Colegul nostru, Mihai Sturzu, nu a vorbit in numele TSD la Congres. Cred ca acest discurs i-a determinat pe tinerii social-democrati sa nu-l mai voteze (...) Nu reprezinta un model pentru a avea o declaratie de acest gen. Problema comunismului nu este o problema pe care generatia mea vrea sa o dezbata. Cred ca tinerii din generatia mea vor sa vorbeasca mai mult despre locuri de munca, antreprenoriat, educatie si in niciun caz despre comunism", a precizat, marti, Claudia Tapardel.

Citeste si: Ivan, ATAC la Sturzu: Unic candidat la sefia TSD, si-a pus oameni in functii exact pe modelul comunistilor

Duminica, la Congresul PSD, Mihai Sturzu, seful TSD, a criticat alegerea lui Liviu Dragnea si le-a cerut colegilor sa nu valideze rezultatul votului, considerand ca acesta ar fi, de fapt, un gest impotriva comunismului.

"Saptamana trecuta am avut alegeri cu un singur candidat. Asta este comunismul, oameni buni", a declarat deputatul Mihai Sturzu la Congresul PSD.

Mihai Sturzu nu va mai detine de luna viitoare sefia organizatiei de tineret a PSD. Pe 21 noiembrie, TSD va avea alegeri, iar el nu va mai candida. Deja in competitie sunt anuntati europarlamentarul Claudia Tapardel, deputata Gabriela Podasca, viceprimarul sectorului 6, Gabriel Petrea si vicepresedinte TSD, Andrei Tinu.


(540 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Scandal in TSD dupa discursul deputatului Mihai Sturzu de la Congresul PSD. VIDEO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53675603866577 seconds.