Miercuri, 30 Septembrie 2015 - 05:20 AM Aleg.RO: Udrea, despre motiunea de cenzura: “un circ, fara mare legatura cu tara ori cetatenii”

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Chiar daca si-a mentinut ideea exprimata inca de zilele trecute, respectiv aceea de a vota motiunea de cenzura a liberalilor la adresa actualului Executiv, dar “nu pentru continutul ei ci pentru a nu rata o ocazie de a sanctiona acest Guvern”, Elena Udrea nu a putut sa nu remarce un aspect pe care, de altfel, insusi premierul Ponta l-a facut public, de la tribuna Parlamentului, in discursul sustinut inainte ca initiativa PNL sa fie supusa la vot .

 

Si anume ca motiunea liberalilor nu a sanctionat, practic, activitatea Eexucitului, ci a fost indreptata impotriva premierului. “Vorba vine impotriva Guvernului pentru ca nu are niciun cuvant critic la adresa activitatii acestuia ci doar impotriva lui Victor Ponta”, a notat Udrea, pe Facebook.

Caracterizand, in cateva cuvinte, acest demers, deputatul a facut referire la actuzatiile aruncate incolo si incoace din directia celor doua tabere- de la putere si opozitie. “Pe scurt, oricum este un circ, fara mare legatura cu tara ori cetatenii. Toti se acuza reciproc, nu ca nu ar face ce trebuie ca reprezentanti ai poporului, ci ca au fost fiecare cu fiecare si s-au tot tradat unii pe altii de au ajuns sa nu mai stie cine le este partener si cine adversar”, a rezumat situatia fosta sefa a PMP.

Nu in ultimul rand, Udrea a anticipat respingerea, la vot al motiunii, fostul ministru motivandu-si opinia prin “slaba pregatire” a demersului de catre liberali. “Cred ca nici ei nu tin neaparat sa treaca, vazand cat de putin efort au depus”, a conchis Udrea.

“Demersul de azi al Opozitiei este doar o smecherie politica! In motiunea de cenzura nu exista nicio critica adusa actului de guvernare, ci vorbim despre intentia PNL de a se ascunde in spatele procurorilor – un fapt care nu are legatura cu principiile democratice!”, a fost mesajul transmis de catre seful Guvernului, inainte ca senatorii si deputatii sa isi exprime, prin vot, optiunea fata de motiunea liberalilor.

Dupa ce a fost suspusa la vot, motiunea de cenzura a liberalilor -  denumita “Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!” – a primit 207 “pentru” si 8 “impotriva”, fiind respinsa ca urmare a faptului ca nu a intrunit numarul minim de voturi, 275, pentru a fi admisa. Drept urmare, actualul Guvern condus de catre Victor Ponta ramane la Palatul Victoria.


(420 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Udrea, despre motiunea de cenzura: “un circ, fara mare legatura cu tara ori cetatenii” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54442811012268 seconds.