Marți, 29 Septembrie 2015 - 05:35 AM Aleg.RO: Cazanciuc il pune la munca pe Tariceanu

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Intr-o perfecta armonie cu presedintele Senatului, ministrul Justitiei vrea si el o agentie specializata in recuperarea marilor prejudicii, dar una infiintata printr-o lege, nu prin ordonanta de urgenta .

 

Cand e vorba de urgente legislative, presedintele Senatului prefera sa puna Guvernul la treaba

Atat Calin Popescu Tariceanu, cat si ministrul Robert Cazanciuc, sustin aparitia cat mai rapida a noii agentii menite sa culeaga prejudiciile stabilite de instante in cazul marilor infractiuni. Deosebirea este ca Tariceanu a incercat sa paseze Guvernului munca propriu-zisa (avansand ideea emiterii unei ordonante de urgenta pe tema), in timp ce  Cazanciuc vrea ca Parlamentul sa fie acela care pune osul la treaba. ?Nu stiu daca ordonanta de urgenta ar fi solutia cea mai buna.

Ministrul Justitiei vrea ca Parlamentul sa-si respecte fisa postului si sa legifereze repede si bine

Cred ca e nevoie de dezbatere parlamentara pe un asemenea proiect destul de important. Cred ca o solutie ar fi sa votam cat mai repede in Senat acest proiect si sa mearga, de asemenea, cat se poate de repede la Camera Deputatilor. In dezbaterile din Senat, am primit cateva idei bune din partea senatorilor, care au fost cuprinse in textul de lege. (…) Optiunea mea este pentru a urgenta procedura in Parlament si nu Ordonanta de Urgenta?, si-a facut cunoscut, public, punctul de vedere Robert Cazanciuc.


(146 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Cazanciuc il pune la munca pe Tariceanu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58938813209534 seconds.