Luni, 21 Septembrie 2015 - 08:56 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea: M-am intalnit azi cu Victor Ponta, de ziua lui; am discutat despre CEx, unde va veni

Publicat de: ---

libertatea

"Cu Victor Ponta m-am intalnit azi, de ziua lui, i-am urat lucruri bune, am discutat cu el despre Comitetul Executiv de maine (luni - n .r.), unde va veni", a spus Liviu Dragnea.

Seful interimar al PSD a avut, duminica, o intalnire cu lideri ai partidului, printre care si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si secretarii formatiunii.

Dragnea a precizat ca au fost discutate detalii tehnice si de organizare pentru sedinta Comitetului Executiv National, care va avea luni.

"Am cerut secretarului general ca saptamana aceasta, pana azi, sa pregateasca documentele pentru CEx-ul de maine, unde trebuie sa adoptam data Congresului, regulamentul de organizare a scrutinului universal, pentru ca presedintele PSD va fi ales de toti membrii. De asemenea, propunerile de modificare a Statutului, care trebuie sa fie adoptate intai in CEx, apoi prezentate in Congres", a precizat Dragnea.

Pe de alta parte, liderul PSD a spus ca premierul Victor Ponta are in continuare sprijinul partidului, iar social-democratii nu vor vota motiunea de cenzura pregatita de PNL.

Dragnea a adaugat ca nu poate anunta inca daca va candida sau nu la Congres, ci asteapta sa vada cum vor fi primite propunerile pe care le-a avansat pentru partid. Dragnea a explicat ca decizia sa nu depinde de procesul in care este implicat.

"Depinde de ce voi simti, ca pot face ca acest partid sa intre intr-un nou ciclu politic, ca majoritatea membrilor isi doresc asta", a spus Dragnea.

Victor Ponta a implinit duminica 43 de ani.


(292 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Liviu Dragnea: M-am intalnit azi cu Victor Ponta, de ziua lui; am discutat despre CEx, unde va veni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59056997299194 seconds.