Vineri, 04 Septembrie 2015 - 05:58 AM Aleg.RO: Oana Mizil si Marian Vanghelie au devenit parinti. Ce spun astrele despre micuta Maria VIDEO

Publicat de: ---

AMOS News

Oana Mizil si Marian Vanghelie au devenit, joi, parintii unei fetite care va primi numele Maria . Cei doi au ajuns in jurul orei 11.00 la o clinica privata din Capitala, unde fostul deputat a fost programat pentru nastere prin cezariana. Oana Mizil a imbracat chiar o rochie cu imprimeu in diferite nuante de roz, asortata cu venirea pe lume a fiicei sale.

Marian Vanghelie devine tata de fata

Ziua de joi este una cu foarte uriase pentru Marian Vanghelie si Oana Mizil. Logodnica primarului suspendat al Sectorului 5 a nascut o fetita.

La sosirea la spital, primarul suspendat al Sectorului 5 a declarat ca nu a reusit sa doarma deloc de emotie in noaptea dinaintea nasterii primei sale fiice.

Fericitul eveniment are loc in timp ce Vanghelie se afla in arest la domiciliu, dar instanta a decis sa-i acorde doua zile de permisie.

Ce a promis Marian Vanghelie inainte de nasterea fiicei sale

Oana Mizil a declarat ca, in ciuda speculatiilor, nu a ales in mod special data de 3 septembrie. "Asa s-a nimerit. Poate data de 3 o sa anunte si al doilea, si al treilea copil", a spus Oana Mizil, inainte de a intra in maternitate.

Nasul micutei Maria ar urma sa fie Madalin Voicu, dupa cum a dezvaluit chiar Marian Vanghelie, alaturi de care a fost in ziua cea mare si fiul sau.

 

Ce pregatesc astrele pentru micuta Maria

Astrologul Minerva a vorbit, la Romania TV, despre auspiciile astrale sub care vine pe lume fetita cuplului Ona Mizil - Marian Vanghelie.

"Data de 3 poate are semnificatie pentru Oana Mizil. Poate era mai bine sa fi asteptat ziua 5, sa iasa Venus din retrograd. Pot exista probleme relationale", a spus Minerva.

"Nu e o zi rea 3 septembrie, luna a noua, este un simbol trinitar. Dar atrag atentia ca nasterea prin cezariana intr-o zi aleasa de mama este deja o interventie in destiul copilului", a explicat astrologul.


(216 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Oana Mizil si Marian Vanghelie au devenit parinti. Ce spun astrele despre micuta Maria VIDEO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61486983299255 seconds.