Sâmbătă, 11 Iunie 2005 - 11:29 AM Aleg.RO: Vadim nu-l iartă pe Năstase

Publicat de: Cornelia Drăghici

azi Liderul PRM, C.V. Tudor, a anunțat că formațiunea sa a decis retragerea sprijinului politic acordat în ianuarie 2005 lui Adrian Năstase pentru șefia Camerei Deputaților. "Suntem de acord cu modificarea Regulamentului Camerei Deputaților și cu schimbarea lui Năstase din funcția de președinte al acestui for. La începutul anului, noi am sprijinit PSD, care avea dreptul să dețină președinția Camerei și nicidecum pe Năstase. Astăzi, după maniera brutală în care Adrian Năstase și echipa lui au dat un puci în PSD și au încercat să dea unul similar și în PRM, a venit momentul răsplății bine-meritate", a spus el.
Președintele PRM a dezvăluit presei o înregistare video de aproximativ 15 minute în care premierul Adrian Năstase făcea, la sediul Guvernului, în noiembrie anul trecut, "un instructaj" miniștrilor și secretarilor de stat pentru a se mobiliza în campania electorală și a face mai multă propagandă PSD în teritoriu. C.V. Tudor a afirmat că i-a parvenit caseta în urmă cu 48 de ore, iar aceasta constituie o dovadă clară că Năstase a folosit logistica Guvernului în interes de partid.
În legătură cu învinuirea lui Ion Iliescu în dosarul mineriadei, C.V. Tudor a opinat că aceasta este "o diversiune și o cacialma". "Cei care au orchestrat diversiunea s-au dovedit a fi niște brute de un primitivism îngrozitor. Într-o convorbire pe care am avut-o, ieri, cu Ion Iliescu, l-am asigurat de simpatia și sprijinul meu", a adăugat el.
Vadim a anunțat că partidul său va vota în favoarea moțiuniii de cenzură pe care o va depune în Parlament PSD cu prilejul asumării răspunderii Guvernului, însă parlementarii PRM nu vor semna textul moțiunii.


(616 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la Cornelia Drăghici


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

Vadim nu-l iartă pe Năstase | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59596490859985 seconds.