Miercuri, 02 Septembrie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Codul Fiscal a trecut de Senat

Publicat de: ---

Cotidianul

Codul Fiscal a trecut de Senat fara emotii, fiind votat cu majoritate de voturi . 130 de senatori au votat pentru, in timp ce impotriva au fost inregistrate patru voturi si o abtinere.

Proiectul va intra in dezbaterea Camerei Deputatilor, cu rol decizional.

Comisia de buget a Senatului a adoptat, luni, cu unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice.

În luna iulie, presedintele Klaus Iohannis a transmis Senatului cererea de reexaminare a Legii privind Codul fiscal, subliniind ca "legiuitorul trebuie sa promoveze o atitudine echilibrata si rationala, de natura a nu genera disfunctionalitati care, ulterior, sa necesite frecvente corectari de ordin legislativ", motiv pentru care "in elaborarea unui nou Cod fiscal nu ar trebui promovate politici care genereaza fiscalitati excesive, dar nici relaxari accentuate".

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca plenul sa dezbata si sa voteze joi cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis privind Codul fiscal.

Zgonea a anuntat in Biroul permanent ca miercuri pot fi depuse amendamentele la Codul fiscal, pana la ora 12,00, urmand ca in aceeasi zi Comisia de buget-finante sa intocmeasca raportul in cazul acestui act normativ.

Zgonea a precizat ca joi se va dezbate si se va vota in plen Codul fiscal.


(109 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Codul Fiscal a trecut de Senat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58659887313843 seconds.