Miercuri, 02 Septembrie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Ludovic Orban, lasat pe langa gard de liberali

Publicat de: ---

7plus Autor: Ana-Maria Ludatser

Ludovic Orban a pierdut la mustata functia de lider al grupului PNL din Camera Deputatilor in fata lui Eugen Nicolaescu .

 

Eugen Nicolaescu i-a suflat lui Ludovic Orban functia de lider de grup

Zvonurile ca Ludovic Orban este pe faras s-au adeverit. Cu largul concurs al conducerii PNL, deputatul a fost tras pe linie moarta. Ce-i drept, Orban a pierdut onorabil, diferenta dintre el si Eugen Nicolaescu fiind doar de un singur vot (42 la 43). Mai mult chiar, la finalul sedintei de grup, Ludovic Orban l-a felicitat pe colegul sau. ?I-am urat succes lui Eugen Nicolaescu. De asemenea, le-am transmis deputatilor PNL, daca o majoritate, asa cum a fost, nu m-a mai vrut lider, vor trebui sa ma accepte in continuare ca si coleg?, a declarat Orban, mentionand ca accepta rezultatul votului, chiar daca a fost unul atat de strans. ?Nu ma intereseaza care erau optiunile exprimate de catre cei care nu au votat in conformitate cu procedura. Le-am spus colegilor ca accept rezultatul votului ca sa nu existe niciun fel de dubiu legat de legitimitatea liderului ales?, a mai spus Ludovic Orban.

Eugen Nicolaescu

Fara sa comenteze votul din cadrul grupului parlamentar, co-presedintele PNL Alina Gorghiu le-a cerut colegilor ei sa tina randurile stranse.  ?Este foarte important sa va multumesc pentru ceea ce ati facut sesiunea trecuta, dar evident ca orice multumire vine imediat cu o rugaminte cat se poate de sincera si apasata pe care sunt sigura ca si Vasile Blaga o sa o intareasca. Sa incercam sa fim acelasi grup parlamentar puternic, coerent, articulat, care face, asa cum stie, opozitie la PSD la nivel parlamentar?, a afirmat Gorghiu.

Credeti ca Ludovic Orban a fost debarcat de la sefia grupului deputatilor PNL din cauza ca deseori a cantat pe alta voce decat corului partidului?

Da, e clar ca Orban le statea in gat actualilor lideri ai PNL Nu e neaparat o penalizare, i-au lasat timp de pregatire pentru Primaria Generala Nu, cred doar ca Eugen Nicolaescu a fost de data aceasta mai tare

Vezi Rezultate

 Loading ...


(120 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Ludovic Orban, lasat pe langa gard de liberali | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54481101036072 seconds.