Luni, 31 August 2015 - 06:09 AM Aleg.RO: Liderii PSD se intalnesc duminica, la Parlament, cu senatorii partidului

Publicat de: ---

curierulnational

Conducerea PSD se intalneste duminica cu grupul parlamentar al partidului din Senat, la reuniune urmand sa participe si presedintele interimar al formatiunii social-democrate, Liviu Dragnea .

Liviu Dragnea

In cadrul intalnirii, care va avea loc la ora 17,00, la Palatul Parlamentului, se va discuta cel mai probabil si despre viitorul sef de grup.

Surse social-democrate au confirmat, in cursul acestei saptamani, pentru AGERPRES, ca Ilie Sarbu intentioneaza sa-si anunte demisia de la conducerea grupului PSD din Senat. Potrivit surselor citate, Ilie Sarbu ar urma sa faca acest anunt la reuniunea grupului parlamentar.

ILIE SARBU SE RETRAGE de la sefia grupului din Senat. Surse: Socrul lui Ponta va demisiona si din partid

Totodata, luni, la Parlament, va avea loc sedinta Grupului PSD din Camera Deputatilor, unde va participa si presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea.

"Vom avea intalnirea cu grupurile parlamentare. Nu vom avea o intalnire in comun. Vom avea duminica, la ora 17,00, o intalnire cu grupul din Senat. Intalnirea va avea loc chiar la grup, in Senat. Si luni, la ora 17,00, intalnire cu grupul de la Camera Deputatilor", a afirmat Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa, la finalul BPN al PSD din aceasta saptamana.


(534 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curierul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curierul Național:

Liderii PSD se intalnesc duminica, la Parlament, cu senatorii partidului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.49334001541138 seconds.