Vineri, 28 August 2015 - 05:52 AM Aleg.RO: Ponta, la Chisinau, despre acuzatiile privind prezidentialele: ”Asa de bine am facut campanie ca am pierdut-o”

Publicat de: ---

Cotidianul

„Asa de bine am facut campanie ca am pierdut-o” . Astfel a comentat premierul Romaniei, Victor Ponta, prezent astazi la Chisinau cu ocazia Zilei Independentei, dosarul de corupere a alegatorilor din Republica Moldova la ultimele prezidentiale din Romania.

Deputatul Sebastian Ghita este acuzat de DNA ca a initiat si coordonat o activitate de corupere a alegatorilor din Republica Moldova, la alegerile prezidentiale din anul 2014, pentru votarea lui Victor Ponta, transmite Jurnal.md.

„La noi nu ai voie sa comentezi dosare. Asa de bine am facut campanie ca am pierdut-o. Vreti sa va mai zic si altceva?”, a declarat Ponta amuzat, cand a fost intrebat cum comenteaza aceste acuzatii.

Potrivit DNA, Sebastian Ghita a obtinut importante sume de bani in mod nelegal, prin traficarea influentei, sau aparent legal din fonduri publice, ulterior banii fiind „spalati” printr-o multitudine de operatiuni financiare, iar o parte din acestia ar fi fost folositi pentru coruperea alegatorilor la alegerile parlamentare din 2012 si prezidentiale din 2014.

Tot Jurnal.md scrie ca Victor Ponta, a mers joi direct la intalnire cu oligarhul Vladimir Plahotniuc, prim-vicepresedintele Partidului Democrat din Republica Moldova. Potrivit Jurnal.md, aceasta a fost prima intalnire avuta de Ponta la Chisinau. Numele lui Plahotniuc a fost amplu vehiculat in presa in contextul presupusei fraudari in stanga Prutului a alegerilor prezidentiale din Romania.


(426 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Ponta, la Chisinau, despre acuzatiile privind prezidentialele: ”Asa de bine am facut campanie ca am pierdut-o” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53194522857666 seconds.