Vineri, 31 Iulie 2015 - 05:37 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita s-a prezentat la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Publicat de: ---

Gândul

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat joi la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde se desfasoara primul termen al dosarului in care a fost trimis in judecata pentru ca l-ar fi mituit pe fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu .

La acest prim termen, desfasurat in camera preliminara, judecatorii vor decide daca mentin masurile preventive dispuse in acest dosar, respectiv control judiciar pentru Sebastian Ghita.

"Am venit sa depun o cerere, dosarul a ajuns la instanta ieri. Astazi a intrat pe ordinea de lucru si cred ca va dura ceva timp pana cand se vor formula apararile, se vor desfasura activitati in acest dosar (...) Echipa de baschet, o chestiune cu care ma mandresc, 15 ani in care s-au facut lucruri frumoase, performanta (...) In tot ceea ce am facut acolo la Ploiesti am incercat sa nu incalc legea si sa nu folosesc bani publici. Suportul catre echipa care nu este a mea a fost acordat de primarie, pentru ca doreau si dansii sa participe. Fenomenul era foarte bine vazut in Ploiesti si orice primar incearca sa se lipeasca de elementele cu popularitate ridicata", a spus Sebastian Ghita la intrarea in sediul instantei, potrivit Agerpres.

Sebastian Ghita a fost trimis miercuri in judecata, sub control judiciar, pentru dare de mita, instigare la abuz in serviciu avand drept consecinta obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit si spalare de bani, iar Iulian Badescu, in prezent aflat in stare de arest in alta cauza, este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu avand drept consecinta obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit.


(561 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Sebastian Ghita s-a prezentat la Inalta Curte de Casatie si Justitie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.