Vineri, 31 Iulie 2015 - 05:37 AM Aleg.RO: Fotoliul Primariei Sectorului 3, disputat de patru liberali

Publicat de: ---

Gândul foto: looms .ro

Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

"Pana miercuri seara, cand am avut o sedinta, si-a depus candidatura, din partea fostului PDL, consilierul local Inocentiu Voinea, iar din partea fostului PNL si-au depus candidatura sau urmeaza sa isi depuna candidatura, in cursul zilei de astazi (joi - n.r. ), viceprimarul Cristian Tudorache, fostul manager al Spitalului Caritas si fost secretar de stat, doctorul Bogdan George Jansen si Eugen Nicolaescu", a declarat deputatul PNL Florin Alexe, pentru MEDIAFAX.

Florin Alexe a mai afirmat ca lista candidatilor PNL pentru Primaria Sectorului 3 va fi inchisa, sambata, precizand ca exista posibilitatea ca si alti colegi de partid sa isi anunte intentia de a se inscrie in cursa interna pentru alegerile locale.

Lista finala a candidaturilor pentru Primaria Sectorului 3 va fi prezentata, luni, in Biroul Politic Permanent al PNL, urmand ca cercetarile sociologice pentru a determina profilul candidatului sa fie realizate incepand cu luna septembrie.

Citeste si Vicepresedinte PNL: Ponta trebuie deconectat de la aparatul guvernamental, tot mai multi romani o cer Citeste si CC analizeaza miercuri sesizarea PNL privind votul Camerei la cererea de urmarire a lui Ponta Citeste si Vicepresedinte PNL: M-am saturat sa tot aud ce frumoasa e Moldova, dar nimic despre saracie


(604 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Fotoliul Primariei Sectorului 3, disputat de patru liberali | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.