Vineri, 31 Iulie 2015 - 05:37 AM Aleg.RO: Parlamentarii britanici vor sa puna armata pe emigranti

Publicat de: ---

7plus Autor: Tudor Borcea

Pe fondul unui nou val de emigranti care au luat cu asalt Eurotunnel, ideea utilizarii armatei pentru a controla situatia este luata in calcul de Parlamentul britanic .

 

In ciuda declaratiilor optimiste ale lui David Cameron, politicienii britanici vor masuri radicale in gestionarea crizei emigrantilor

?Este timpul sa luam in considerare optiuni mai radicale, inclusiv utilizarea armatei?, s-a exprimat deputatul Andrew Percy (dreapta). Cuvintele lui Percy aveau de mult ecou in randurile mai multor politicieni britanici. Ultimele concluzii in gestiunea crizei emigrantilor au adus concluzii alarmante, societatea Eurotunnel anuntand ca a interceptat 37.000 de emigranti de la inceputul anului, in conditiile in care deputatul laburist Keith Vaz a afirmat ca a fost martorul sosirii a 148 de emigranti pe teritoriu englez, afirmatie confirmata de secretarul de stat Theresa May, care a admis, miercuri, ca un numar de emigranti au ajuns in Dover, noteaza Russia Today. Liderul UKIP, Nigel Farage, a declarat ?Trebuie sa ne asiguram ca avem resurse sa controlam camioanele care intra in tara pentru a stopa emigratia clandestina. Daca in aceste circumstante putem folosi armate si alte forte, de ce sa nu o facem??. O opinie impartasita de un anumit numar de parlamentari, sustinuti de societatile de transport care inregistreaza pierderi datorita perturbarilor traficului in Eurotunnel.


(466 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Parlamentarii britanici vor sa puna armata pe emigranti | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56505799293518 seconds.