Vineri, 31 Iulie 2015 - 05:37 AM Aleg.RO: Fostul presedinte al CJ Gorj Nicolae Mischie, adus cu un elicopter SMURD la un spital din Capitala

Publicat de: ---

Gândul

Potrivit unor surse medicale, Nicolae Mischie a fost internat miercuri noapte la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu-Jiu . Joi, la solicitarea medicilor de la Targu-Jiu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a fost adus la un spital din Capitala, cu un elicopter SMURD.

Nicolae Mischie, in varsta de 70 de ani, a fost presedinte al Consiliului Judetean Gorj intre anii 1996 si 2004, perioada in care a condus si filiala judeteana a PSD. Anterior, el a fost deputat de Gorj, in anul 2008 incercand, fara succes, sa candideze pentru un nou mandat in Colegiul 6 din Targu Jiu, colegiu castigat apoi de Victor Ponta.

Nicolae Mischie a fost incarcerat timp de un an si doua luni, fiind eliberat conditionat in mai 2014.

El avea o pedeapsa de patru ani de inchisoare, fiind condamnat in martie 2013, de instanta suprema, pentru luare de mita si trafic de influenta. Mischie a fost anchetat si trimis in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie pentru ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Gorj, i-ar fi cerut omului de afaceri Clement Mocanu sa ii renoveze vila din Targu Jiu, mostenita de la o matusa, in schimbul facilitarii accesului acestuia la o serie de contracte cu unitatile din minerit si energie.


(499 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Fostul presedinte al CJ Gorj Nicolae Mischie, adus cu un elicopter SMURD la un spital din Capitala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57741498947144 seconds.