Vineri, 31 Iulie 2015 - 05:37 AM Aleg.RO: Programul lui Dragnea de redresare a PSD: Noi lideri tineri, comunicare mai buna a minstrilor

Publicat de: ---

jurnalulnational

Dragnea a spus, intr-o conferinta de presa, ca doreste un nou proiect pentru societate, cu deschiderea partidului spre modernizarea stangii si atragerea de oameni de stanga si realizarea unui climat politic diferit, care presupune un dialog politic intre partide, dar si intre Guvern, Parlament, Presedintie .

”Sa ne reactivam. Gandim un nou proiect politic pentru societate, deschidem partidul pentru modernizarea stangii, vom aduce alaturi de noi oameni de stanga chiar daca ne critica. PSD va contribui activ la realizarea unui climat politic diferit, caracterizat printr-un dialog politic intre partide si intre Guvern, Parlament, Presedintie. Vom institutionaliza clar calitatea de simpatizant, sunt multi tineri care sunt simpatizanti ai PSD si nu tin neaparat sa se inregimenteze. Vom pregati o noua generatie de lideri tineri, dupa generatia lui Ponta”, a declarat Dragnea.

El a mentionat ca vor fi organizate dezbateri cu tinerii si o platforma online pentru aceste dezbateri si vor fi reactivate cluburile si departamentele partidului.

In ceea ce priveste managementul candidatilor partidului, Dragnea a spus ca, pana in 15 octombrie, fiecare organizatie va transmite propuneriile pentru functiile de primar, presedinti de consilii judetene, consilieri, insotite de o fisa din care sa reiasa sondaje de opinie, pregatirea profesionala, moralitate, integritate, iar aceste propuneri vor fi analizate de o echipa de la partid.

Potrivit lui Dragnea, candidatii vor urma un program de training si va fi realizata o fisa electorala pentru fiecare localitate, cu harta electorala.

In privinta comunicarii interne, Dragnea a anuntat comunicarea prin sistemul video cu organizatiile din teritoriu pentru ca membrii partidului sa afle in timp util despre deciziile partidului si sa-si spuna opiniile: ”Vom realiza sistemul de video cu comunicarea in tara, cel mai util - membrii afla in timp util despre intentiile si deciziile conducerii. Se vor transmite mesaje, membrii vor fi informati de activitatea ministrilor. Vom realiza un newletter saptamanal, vor fi conferinte de presa la sediul central si in fiecare judet”.

Presedintele interimar al PSD a mai aratat ca ministrii trebuie sa comunice, in aparitiile publice, ce fac in domeniul pe care il gestioneaza: ”Un ministru care merge la emisiune si comunica pe alte teme nu ajuta premierul si nici partidul”.

Programul de redresare a PSD mai vizeaza si realizarea unui departament de resurse umane, astfel ca fiecare membru al PSD sa aiba o fisa completa cu activitatea profesionala si cu competentele sale.

”Departamentele vor fi laboratoarele partidului”, a mai aratat Dragnea, adaugand ca parlamentarii partidului care au initiative legisltive vor fi ajutati de departamentele partidului.

Liderul interimar al PSD a mai sustinut ca sunt importante transmiterea valorilor etice, intarirea justitiei, lupta impotriva coruptiei, eforturile pentru reducerea sarciei, iar ministrii vor comunica mai bine si mai des cu grupurile parlamentare, astfel incat deputatii si senatorii sa fie informati tot timpul despre actiunile ministrilor, in timp ce premierul sa afle mai bine despre propunerile parlamentarilor.

”Vom realiza o carte alba a guvernarii”, a adaugat Liviu Dragnea.


(523 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Programul lui Dragnea de redresare a PSD: Noi lideri tineri, comunicare mai buna a minstrilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53425908088684 seconds.