Vineri, 10 Iunie 2005 - 08:25 AM Aleg.RO: Nastase, Iliescu, Iorgovan isi dau la oase in meciul Hayssam - PSD

Publicat de: Mara STEFAN

adevarul Vestea ca senatorul Antonie Iorgovan a fost avocatul lui Omar Hayssam pare sa-l fi luat prin surprindere pe seful sau pe linie de partid, Adrian Nastase. Adrian Nastase: "La Iorgovan, problema nu este cu gura"
Vestea ca senatorul Antonie Iorgovan a fost avocatul lui Omar Hayssam pare sa-l fi luat prin surprindere pe seful sau pe linie de partid, Adrian Nastase. Cel putin asa sustine presedintele executiv al PSD, care a declarat ieri, citat de Mediafax, ca "am fost extrem de uimit sa descopar ca el a fost avocatul lui Hayssam". In aceste conditii, Nastase a pus sub semnul intrebarii dreptul lui Iorgovan de a mai cerceta cazul omului de afaceri sirian in calitate de prim-vicepresedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala a PSD. Presedintele executiv al principalului partid de opozitie a aratat ca acest organism trebuie sa decida daca gestul senatorului este compatibil cu regulamentul si cu normele sale de functionare. Nastase s-a referit si la acuzatia lui Antonie Iorgovan, potrivit careia liderii partidului "i-au pus pumnul in gura" in exercitarea atributiilor sale de prim-vicepresedinte al Comisiei respective, aratand ca nu crede ca acesta sa fie obiectivul cuiva din cadrul conducerii PSD. "Lui Iorgovan nu numai ca nu i s-a pus pumnul in gura, nici nu cred ca i se poate pune pumnul in gura, pentru ca la dansul problema nu este cu gura", a apreciat ironic presedintele executiv al PSD.
Antonie Iorgovan: "Au sarit cu topoarele pe mine"
Antonie Iorgovan, prim-vicepresedinte al Comisiei pentru Integritate Morala acuza conducerea PSD ca obstructioneaza activitatea comisiei. "Ori aceasta comisie, aleasa de Congres, rezolva probleme in interior, ori ea este un paravan pe care il pune in fata, dar care nu isi ia in serios rolul", a spus Iorgovan, acuzandu-i pe Adrian Nastase si pe Mircea Geoana ca ii pun pumnul in gura. "Au sarit amandoi cu topoarele pe mine pentru ca am indraznit sa pun o problema de bun-simt", a spus Iorgovan, acuzandu-l pe Geoana de "pustisme". "Daca nu se maturizeaza isi merita soarta", a adaugat Iorgovan. El a averizat ca pozitia adoptata de conducerea PSD poate avea drept consecinta "plecarea din partid a lui Ion Iliescu si nu numai a sa".
Ion Iliescu ataca din flanc: "Avocatura nu este o meserie a moralitatii"
in apararea lui Iorgovan a sarit si Ion Iliescu care se afla in spatele intregului scandal declansat de Iorgovan. "Iorgovan are un birou de avocatura. Avocatura e judecatorul dracului. Avocatura nu este o meserie a moralitatii, ci a interesului. E platit, lucreaza pentru client", a declarat Ion Iliescu, cerand sa se faca o distinctie clara intre avocatul Iorgovan si omul politic Iorgovan. Iliescu a calificat drept "incorecte si nemorale" atacurile la adresa "unui om care vine si ridica probleme", facand aluzie la recentele afirmatii ale lui Iorgovan la adresa lui Adrian Nastase si a lui Mircea Geoana. "Eu il cred pe Iorgovan cand spune ca nu l-a intalnit niciodata pe Omar Hayssam", a subliniat Iliescu.


(645 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la Mara STEFAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Nastase, Iliescu, Iorgovan isi dau la oase in meciul Hayssam - PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62765288352966 seconds.