Vineri, 31 Iulie 2015 - 05:36 AM Aleg.RO: Piedone, candidatura in interes national

Publicat de: ---

7plus Autor: National

Pentru ca nu se mai  regaseste in ALDE, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este gata sa se puna in slujba ?interesului national? la viitoarele alegeri locale .

 

Cristian Popescu Piedone se gandeste sa se inregimenteze in UNPR

Asa cum a mai facut si in trecut, edilul cocheteaza cu ideea de a candida sub flamura UNPR. Si asta pentru ca, spune el, ALDE este o constructie politica ambigua, iar lui ii plac lucrurile clare. ?Nu ma regasesc in ALDE. Cred ca pe esicherul politic este nevoie de o stanga si o dreapta care sa lucreze impreuna pentru interesul national si consolidarea statului de drept. Cu atatea razboaie politice, Romania sta pe loc. Le urez mult succes colegilor mei care au ales sa continue in ALDE, asigurandu-i de tot respectul meu, dar eu aleg Romania?, a afirmat Cristian Popescu Piedone, care a proimis ca-si va face cunoscute intentiile undeva la jumatatea lui septembrie. ?Ma leaga o frumoasa prietenie de Gabriel Oprea. Acum spun ca urmaresc interesul national. Dupa venirea mea din concediu, insemnand data de 15 septembrie, voi anunta unde voi candida, pentru a se elimina speculatiile la adresa mea. Anuntul pe care il voi face privitor la candidatura mea nu ii va dezamagi pe locuitorii sectorului 4, carora le multumesc pentru increderea acordata si carora le voi ramane fidel in continuare?, a mai spus Piedone. In ceea ce-i priveste pe liberali, un nume surpriza a aparut si le lista acestora. Este vorba de fostul deputat Petre Roman  care va intra in cursa interna alaturi de Ludovic Orban si Cristian Busoi.

Inghesuiala mare la Sectorul 3

Daca alte formatiuni cauta cu disperare candidati pentru locale, liberalii au deja, numai in Sectorul 3, patru nume pe lista. Dupa Inocentiu Voinea (consilier local ales pe lista PDL) si-au anuntat inscrierea in cursa interna deputatul Eugen Nicolaescu, actualul viceprimar Cristian Tudorache si fostul manager al Spitalului Caritas, doctorul Bogdan Jansen. ?Lista se va inchide sambata, deci este posibil ca si alti colegi sa isi depuna candidatura?, a declarat liderul PNL Sector 3, Florin Alexe.


(441 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Piedone, candidatura in interes national | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.68755507469177 seconds.