Vineri, 24 Iulie 2015 - 09:54 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea: V.Ponta a fost preocupat de o buna guvernare; la partid nu prea se mai ocupa nimeni

Publicat de: ---

Cotidianul

Liviu Dragnea a facut declaratii la sediul PSD la mai putin de 24 de ore dupa ce Comitetul Executiv l-a ales presedinte interimar . TVR News a transmis LIVE declaratiile.

"Victor Ponta a fost preocupat de o buna guvernare, asa cum era normal; in schimb, la partid nu prea se mai ocupa nimeni" - a declarat Liviu Dragnea astazi, la sediul PSD, incercand sa explice votul covarsitor pe care l-a primit ieri pentru a prelua sefia partidului.

Liviu Dragnea: "Victor Ponta a fost preocupat de o buna guvernare, asa cum era normal. In schimb, la partid nu prea se mai ocupa nimeni. Si atunci comunicatorii erau in devalmasie, toata lumea facea declaratii la televizor. Gabi Firea nu mai era ascultata. PSD vorbea pe foarte multe voci, dar canta fals. La partid nu se mai ocupa nimeni de acest lucru. Toata atentia partidului era concentrata pe guvern. Acum partidul isi revine".

Alte declaratii ale lui Liviu Dragnea:-Lucrez la un mic plan de actiune

-Am discutat despre modul in care partidul va colabora cu Guvernul.

-Relatia dintre PSD si partenerii de coalitie este foarte buna, pot spune si mai solida.

-am discutat cu primul ministru despre rectificarea bugetara.

-pastrarea guvernarii este importanta pentru toti membrii partidului.

-voi prezenta un plan de reconstructie a PSD. Este important ca PSD sa iasa, sa transmitem ceea ce guvernul a facut ca lucruri foarte bune si ceea ce vrem sa facem ca politici de stanga. Vom organiza un sistem de comunicare, astfel incat relatia dintre centru si filiale sa fie foarte eficienta.

-Rovana Plumb va fi sprijinita de mine. Valeriu Zgonea este presedintele Camerei Deputatilor, vreau sa il dinamizam, e un om cu relatii foarte bune.

-nu cred ca este bine ca experienta politica a unor oameni care au condus acest partid foarte bine - Ion Iliescu, Adrian Nastase - sa nu fie folosita.

-promovarea tinerilor. La PSD a ramas Mihai Sturzu, care este foarte implicat, dar trebuie improspatata garnitura.

-am fost sunat de presedintele Socialistilor Europeni care m-a felicitat.

-luni - Biroul Permanent National, cu proiectul de rectificare si strategia privind reluaraea votului pe Codul Fiscal.

Intrebari si raspunsuri:


(166 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Liviu Dragnea: V.Ponta a fost preocupat de o buna guvernare; la partid nu prea se mai ocupa nimeni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.2318739891052 seconds.