Joi, 23 Iulie 2015 - 04:58 AM Aleg.RO: Se decide cine va prelua interimar sefia PSD

Publicat de: ---

Cotidianul

Miercuri are loc Comitetul Executiv National (CExN) al PSD . Sunt asteptati sa participe la reuniune nu mai putin de 100 de lideri ai partidului.

Presedinte interimar, Rovana Plumb, si coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, candideaza pentru functia de presedinte interimar al partidului, in contextul in care Victor Ponta a demisionat din fruntea organizatiei. Si vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu, ar putea candida la sefia PSD, potrivit unor surse PSD care sustin ca aceasta va anunta miercuri in CEX ca urmeaza sa intre in aceasta cursa.

Presedintele interimar ar urma sa conduca partidul in perioada de pana la urmatorul congres.

Singura care isi anuntase oficial candidatura, pana la 21 iulie 2015, pentru conducerea PSD era actualul presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb.

Si numele presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a fost vehiculat pentru o candidatura la conducerea PSD, insa acesta a precizat ca Plumb este "in acest moment" cea mai buna solutie pentru conducerea PSD.

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a anuntat marti ca va cere votul de incredere Comitetului Executiv pentru a conduce partidul pana la Congres.

Dragnea s-a intalnit, marti seara, cu mai multi lideri de filiale cazati la un hotel din Capitala. Discutiile s-au incheiat noaptea tarziu, Dragnea plecand insotit de presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan.

Premierul Victor Ponta declara, in contextul primelor informatii privind o posibila candidatura a lui Dragena, ca va ramane prieten cu acesta si ca se vor lupta impreuna pentru partid.

"La partid suntem foarte uniti si foarte prieteni. Si peste o saptamana, si peste o luna, si peste un an, si peste 10, o sa fim prieteni si colegi si o sa ne batem pentru PSD", a spus premierul.

Aproape o suta de lideri PSD de la centru si din tara participa la reuniunea - See more at: http://stiri.tvr.ro/zi-importanta-pentru-psd-astazi-se-decide-cine-va-prelua-interimar-sefia-partidului_63112.html#sthash.3RF0eLb4.dpuf


(181 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Se decide cine va prelua interimar sefia PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.96762490272522 seconds.