Joi, 23 Iulie 2015 - 04:58 AM Aleg.RO: Dragnea, inainte de sedinta in care se alege seful interimar al PSD: “Astazi trebuie sa castige…”

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Fara sa vrea sa faca foarte multe declaratii, inainte de a intra in sala de sedinte, de la Camera Deputatilor, unde in jurul orei 15 a inceput Comitetul Executiv al PSD, Liviu Dragnea a facut cateva precizari .

 

“Astazi trebuie sa castige partidul”, a sustinut Dragnea, in aceeasi nota ca Rovana Plumb, principala sa contracandidata in cursa pentru presedintia interimara a PSD, adaugand ca “important e ca fiecare coleg care voteaza sa se gandeasca la stabilitatea partidului”.

Va reamintim faptul ca, ca in urma cu aproape doua saptamani, Victor Ponta a anuntat ca se retrage temporar de la sefia PSD, dupa ce a revenit in tara, din Turcia unde, la mijlocul lunii trecute a fost operat la genunchi. E important de mentionat ca, in perioada in care s-a aflat la recuperare in Istanbul, a propus-o pentru a asigura interimatul la sefia PSD pe sefa Consiliului National al acestei formatiuni.


(155 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Dragnea, inainte de sedinta in care se alege seful interimar al PSD: “Astazi trebuie sa castige…” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63067293167114 seconds.