Joi, 23 Iulie 2015 - 04:58 AM Aleg.RO: Sebastian Ghi?a, despre votul din partid: S-au razbunat toti din PSD ca Ponta a pierdut alegerile

Publicat de: ---

romanialibera

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, miercuri, că Liviu Dragnea a fost propus la conducerea interimară a PSD de Ion Iliescu, iar votul masiv in favoarea acestei propuneri a fost o răzbunare față de Victor Ponta pentru pierderea alegerilor prezidențiale, relatează Agerpres . 

"Domnul Ion Iliescu nu se abține și nu poate să lase această Romanie in pace, vrea să arate tot timpul că are dreptate. Cred că i-a făcut un rău lui Dragnea, care astăzi este propusul lui Iliescu. Cred că după euro-atlanticul Ponta, astăzi Iliescu ni l-a propus pe Dragnea. (...) Cred că astăzi, fără să-i contest din merite lui Dragnea, (...) a fost un bun organizator, colegii l-au apreciat, dar să-l văd pe Ion Iliescu care il propune, e ceva de neințeles. Am ințeles că s-au răzbunat toți cei din PSD pe Ponta că a pierdut alegerile, dar puteau să amane această pedepsire a lui Ponta, pentru că nu le prinde bine", a declarat Ghiță la B1 TV.

Citeşte şi: Liviu Dragnea A CAŞTIGAT şefia PSD. Ce se intamplă cu Victor Ponta

In opinia sa, Ponta a vrut să arate, prin demisia sa din funcția de președinte al PSD, care au fost cei care nu l-au susținut cu adevărat.

"Il cunosc bine, știu că este un bun om politic, știu că are ganduri bune pentru țara asta. Chiar dacă inițial nu am fost de acord cu ceea ce a făcut, dandu-și demisia și generand această chestiune in PSD, cred că este și un gest al lui Ponta față de partid, adică poate că și Ponta s-a gandit că in alegeri Iliescu și mulți alții nu l-au vrut. Adică astăzi Ponta a vrut să arate cine nu l-a vrut pe el, cine nu și-a dorit ca Ponta să ajungă președintele Romaniei. (...) Am văzut niște oameni care, din păcate, nu cred că au ințeles ce au făcut astăzi și au făcut-o doar să se răzbune pe Ponta, la chemarea lui Ion Iliescu de la Moscova", a mai spus Sebastian Ghiță.

Citeşte şi: Ponta: Nu demisionez nici cand işi pune Gorghiu poalele in cap

Aparate medicale, produse organice. doar AICI ! comenteaza /* (c)


(151 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Sebastian Ghi?a, despre votul din partid: S-au razbunat toti din PSD ca Ponta a pierdut alegerile | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.