Joi, 23 Iulie 2015 - 04:58 AM Aleg.RO: PSD-istii au vrut in frunte o doamna. Nu de Plumb, ci de fier. Liviu Dragnea, mai femeie decat Rovana

Publicat de: ---

7plus Autor: Ana-Maria Ludatser

Pe principiul ?idealul nostru in viata e femeia cu mustata?, social-democratii si-au ?feminizat? partidul alegandu-l interimar pe Liviu Dragnea .

 

Liviu Dragnea i-a suflat Rovanei Plumb sefia PSD

Comitetul Executiv National al PSD a fost cu de toate. Din cauza caniculei sau poate a frustrarilor pe care le-au tot adunat, pesedistii au aruncat cu acuzatii unii in altii. Tonul l-a dat senatorul PSD Daniel Savu care i-a reprosat lui Liviu Dragnea ca face jocurile ?binomului SRI-DNA?. ?Niste lideri de ai nostri au fost chemati in padure la Baneasa si i-au pus sa candideze?, a sustinut Savu. In replica, proaspatul presedinte interimar al PSD  a aratat ca el nu obisnuieste sa mearga in padure. ?Mergem cand eram mic in padure. La cules de fragi si mure, cum se spune?, a explicat Dragnea. Printre social-democratii care au tinut neaparat sa se afirme s-a numarat si senatorul Nicolae Moga. Fara sa o consulte in prealabil, parlamentarul a propus ca sefia PSD sa fie asigurata de Ecaterina Andronescu. Evident, varianta oferita de Moga nu a fost acceptata nici de Andronescu si nici de CExN.

Esec pe linie pentru Victor Ponta

Desi a recunoscut ca Liviu Dragnea este solutia optima pentru partid, Victor Ponta a mers pana la capat cu Rovana Plumb. Totodata, fostul lider social-democrat a cerut ca partidul sa nu organizeze anul acesta un congres. Dupa ce l-au ascultat cu mare atentie, ba chiar l-au si aplaudat, social-democratii au facut taman pe dos. ?Congresul partidului va avea loc in luna noiembrie. Dragnea este omul care poate pregati congresul?, a declarat Ion Iliescu, la finalul Comitetului Executiv.

Baronii si-au luat partidul inapoi

Succesul lui Liviu Dragnea nu ar fi fost posibil fara ajutorul pesedistilor cu influenta si dare de mana. Prin urmare, dupa vot, noul lider interimar a anuntat si echipa cu care va defila de acum inainte. ? Una dintre principalele concluzii ale CExN este ca PSD este un partid unit, care poate trece si peste crize mai mici sau mai mari. (…) Langa mine este Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, un om care cred ca trebuie valorizat la maxim de potential pe care il are atat in ceea ce priveste activitatea de presedinte al Camerei Deputatilor, cat si relatia cu partenerii nostri externi strategici si relatia cu ambasadele si nu numai. Avem doi oameni in CExN, chiar in Biroul Permanent National, vicepresedinti care conduc doua structuri asociative in administratii locale foarte importante ? Asociatia Municipiilor, condusa de domnul primar Robert Negoita, si Uniunea Consiliilor Judetene, condusa de domnul Marian Oprisan. Rolul lor important este ca impreuna cu primarii si presedintii PSD de consilii judetene sa inceapa un program de actiuni concrete pentru a imbunatati legislatia aferenta domeniului respectiv si pentru a ajuta in pregatirea pentru campania electorala?, a mai spus Dragnea.


(129 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

PSD-istii au vrut in frunte o doamna. Nu de Plumb, ci de fier. Liviu Dragnea, mai femeie decat Rovana | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.72895503044128 seconds.