Joi, 23 Iulie 2015 - 04:58 AM Aleg.RO: Ponta: Daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori, mai bine demisionati

Publicat de: ---

Cotidianul

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa isi dea demisia daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui .

"Vreau sa-mi exprim solidaritatea cu victima de la Vaslui. De ani de zile nu facem altceva decat sa dam la televizor batalii politice. Cred ca este un lucru foarte grav cu ce am ajuns pentru intreaga societate. Vreau sa cred ca se va schimba ceva cu adevarat. Ne bucuram ca vedem deputati si politiceni arestati preventiv. Este un lucru grav in care a ajuns intreaga societate. Nu ne concentram pe viata de zi cu zi a oamenilor. Vreau sa va rog domnule ministrul al Justitiei si sa va exercitati autoritatea in CSM si daca nu, sa va dati demisia. Sa le atrageti atentia celor de CSM, in afara ca nu am voie sa comentez. Uite ca acum am voie sa comentez. Nu e nicio presiune la adresa justitiei. Va rog sa va exercitati atributiunile", i-a spus premierul ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc.

Robert Cazanciuc i-a raspuns lui Ponta, spunand ca Inspectia judiciara efectueaza un control in acest caz si, in functie de cele constatate, se vor lua lasuri. Victor Ponta i-a taiat-o scurt: "Povesti! Povesti am mai auzit. Poate de data asta ii mai apara si pe oameni, nu numai pe ai lor."


(152 )

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Ponta: Daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori, mai bine demisionati | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.