Joi, 02 Iulie 2015 - 05:34 AM Aleg.RO: Duvaz: Se incearca ruperea PSD

Publicat de: ---

7plus Autor: National

Bogdan Niculescu Duvaz neaga cu jumatate de gura intrarea PSD-ului in disolutie, dar recunoaste ca se incearca ?micsorarea substantiala? a partidului condus de Victor Ponta .

 

Oricat ar vrea, Bogdan Niculescu Duvaz nu poate nega criza prin care trece PSD-ul condus de la distanta de Victor Ponta

?PSD este in disolutie?, a decretat deunazi co-presedintele PNL Alina Gorghiu. ?Asta cu disolutia PSD-ului nu e un lucru chiar simplu. S-a mai incercat si au mai fost momente grele. S-au schimbat lideri? Si PSD-ul a ramas in continuare un partid de 38 ? 40%. Deci cu disolutia, deocamdata? (?) PSD-ul nu o sa intre tot in disolutie, dar exista un efort semnificativ pentru ca anumite partide sa se micsoreze substantial?, ii da dreptate si nu prea social-democratul Bogdan Niculescu Duvaz. Daca in ceea ce priveste disolutia se mai poate discuta, criza prin care trece PSD este una reala si concreta, ba mai mult ea este agravata de lipsa liderului en-titre, adauga Duvaz. ?Se simte lipsa lui Victor Ponta. In momentul acesta de criza, este extrem de important sa ai presedintele partidului care e si prim-ministru, cu atat mai mult?, a conchis deputatul pesedist, nu inainte de a pune revenirea lui Mihai Razvan Ungureanu in fruntea SIE tot pe seama absentei lui Ponta de la dublul sau post: sef al PSD si al Guvernului.

Credeti ca, in urma evolutiilor politice, PSD-ul este in pericol sa se scindeze?

Da, din ce s-a vazut in ultima vreme, exista riscul ruperii PSD-ului Nu, cred ca e cazul sa ne ingrijoram pentru pesedisti Nu stiu ce sa cred. Sa vedem ce se intampla dupa ce revine Ponta in tara

Vezi Rezultate

 Loading ...


(277 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Duvaz: Se incearca ruperea PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62667489051819 seconds.