Joi, 02 Iulie 2015 - 05:34 AM Aleg.RO: Rovana Plumb: PSD nu are nimic de explicat legat de votul SIE. Maniera de nominalizare aminteste de Basescu

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

"Consideram ca Partidul Social Democrat nu are nimic de explicat in legatura cu votul pentru sefia SIE . Ne-am respectat decizia. Partidul Social Democrat este coerent si consecvent in actiunile politice", a spus liderul social-democrat.

Plumb a adaugat ca de explicat au cei care l-au propus si care s-au bucurat pentru alegerea lui Mihai-Razvan Ungureanu la conducerea SIE.

"Domnul presedinte Klaus Iohannis a facut ieri. .. sau acum cateva zile propunerea de o maniera care ne aduce aminte de fostul presedinte, iar noul PDL, in frunte cu Alina Gheorghiu, s-a bucurat ieri ca atunci cand era votat Emil Boc. Le urez succes in a explica cetatenilor cum asta este o altfel de politica diferita de cea a fostului presedinte", a afirmat Rovana Plumb.

Plumb a dat asigurari ca pe temele de guvernare coalitia politica functioneaza foarte bine.

"Colaborarea in coalita la guvernare merge foarte bine pe temele de guvernare, pe temele de interes ale cetatenilor: locuri de munca, politici fiscale, pensii, salarii, scaderea pretului la medicamente si dirijarea bunastarii cresterii economice catre cetateni", a mai spus Plumb.

Intrebata daca presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ar putea fi sanctionat ca urmare a rezultatului votului pentru sefia SIE, Pumb a afirmat ca nu s-a discutat si nu a auzit astfel de comentarii in partid.

Plenul reunit al Parlamentului l-a votat mati, cu 278 voturi "pentru", 6 voturi "impotriva" pe senatorul PNL Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE).

La vot au fost prezenti 289 de parlamentari, din care si-au exercitat votul 284 de membri ai Legislativului. Dupa anuntarea votului, Ungureanu a depus juramantul in fata Parlamentului, in calitate de director al Serviciului de Informatii Externe.

Parlamentarii PSD nu au intrat in plen.

Citeste si Mihai Razvan Ungureanu se reintoarce la sefia SIE Citeste si Mihai Razvan Ungureanu se reintoarce la sefia SIE Citeste si Mihai Razvan Ungureanu se reintoarce la sefia SIE Citeste si Parlamentarii PSD nu vor intra in plen la votul pentru Ungureanu la sefia SIE Citeste si Crin Antonescu: Nu voi participa la votul pentru Ungureanu la sefia SIE. E o decizie personala


(214 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Rovana Plumb: PSD nu are nimic de explicat legat de votul SIE. Maniera de nominalizare aminteste de Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.72044801712036 seconds.