Miercuri, 01 Iulie 2015 - 05:26 AM Aleg.RO: Kelemen Hunor: Voi veni si de pe Luna pentru oameni ca Ungureanu

Publicat de: ---

Cotidianul

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti, in plenul Parlamentului, raspunzandu-i liderului deputatilor social-democrati, Marian Neacsu, ca nu i-a fost usor sa stea alaturi de Victor Ponta din cauza unor oameni din PSD, punctand ca va veni si ''de pe Luna la serviciu'' pentru oameni care si-au respectat cuvantul fata de el si de formatiunea sa .

"Îl pot intelege pe domnul Kelemen Hunor care a venit tocmai de la Budapesta astazi pentru a-l reinscauna pe domnul Mihai-Razvan Ungureanu, cel care a facut cadou statului maghiar mostenirea Gojdu", a afirmat liderul deputatilor social-democrati, Marian Neacsu, in plenul Parlamentului, la dezbaterile privind validarea lui Mihai-Razvan Ungureanu la sefia SIE, potrivit Agerpres.

În acest context, Kelemen Hunor i-a raspuns ca va veni si de pe Luna la serviciu pentru oameni ca Ungureanu.

"Ma bucur ca dl lider al grupului PSD ma intelege. Ma bucur ca a ajuns la aceasta intelepciune. Eu am stat alaturi de Victor Ponta si nu mi-a fost usor. Nu din cauza lui Victor Ponta, din cauza unor colegi ai dvs, dl Neacsu. Nu mi-a fost usor, dar mi-am respectat cuvantul si voi veni la serviciu si de la Miercurea Ciuc ,si de la Cluj, si voi veni si de pe Luna pentru oameni care si-au respectat cuvantul fata de mine, fata de noi", a spus liderul UDMR.


(215 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Kelemen Hunor: Voi veni si de pe Luna pentru oameni ca Ungureanu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.67660784721375 seconds.