Miercuri, 01 Iulie 2015 - 05:26 AM Aleg.RO: Udrea: Sebastian Ghita stie foarte multe lucruri, la unele a si participat

Publicat de: ---

Cotidianul

Elena Udrea a declarat marti dupa ce Sebastian Ghita a spus ca l-ar vrea martor pe Traian Basescu in prespususele sale dezvaluiri, ca deputatul primeste o lectie de viata, acuzandu-l in acelasi timp ca a preferat sa fie "sluga" .

"Domnul Ghita primeste o lectie de la viata. În 30 ianuarie, acum cinci luni, Sebastian Ghita dadea un raport public despre modul in care se fac dosarele in Romania si spunea ca sunt o inculpata care atac justitia", a spus Udrea, precizand ca ar putea spune acum acelasi lucru, dar nu o va face."O sa-i dau credit. Daca are si probe pentru afirmatii, e important sa le prezinte public. Ar fi putut fi un martor bun al declaratiilor pe care eu le-am facut", a mai spus aceasta.În ceea ce priveste numele lui Traian Basescu pe care Sebastian Ghita il vrea ca martor, Udrea a afirmat: "Ghita stie foarte multe lucruri, la unele a si participat. Nu stiu de ce il invoca pe Traian Basescu. Declaratiile lui sunt interesante. Toata lumea trebuie sa aiba curiozitatea sa vedem cat adevar e in spatele dosarelor".

Udrea a mai spus ca asteapta ca Victor Ponta sa se intorca in tara.

”Victor Ponta trebuie sa se intoarca, este prim-ministru si este seful celui mai mare partid din Romania. Are obligatia sa se intoarca sau sa lase si guvernul si PSD-ul altcuiva”, a declarat Udrea.

Deputatul Sebastian Ghita a inaintat, luni, o petitie la procurorul-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti in care solicita facilitarea unei audiente la procurorul general, Tiberiu Nitu. Ghita, sustinand ca are de prezentat procurorului general "informatii si probe care vizeaza o situatie extrem de grava".

Conform Romania TV, Ghita arata in petitie ca are convingerea ca poate dezvalui aspectele mentionate doar procurorului general Tiberiu Nitu si afirma ca ii va cita ca martori pe premierul Victor Ponta, pe fostul presedinte Traian Basescu, pe Liviu Dragnea, dar si pe vicepremierul Gabriel Oprea.


(240 )

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Udrea: Sebastian Ghita stie foarte multe lucruri, la unele a si participat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.