Miercuri, 01 Iulie 2015 - 05:26 AM Aleg.RO: Magistratii au decis: control judiciar pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc! Decizia este definitiva!

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristi Ionita

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, marti, sa-i lase sub control judiciar pe Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, Paltin Sturdza, Dan Bengescu si Lorand Andras Ordog, toti implicati in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri .

 

sursa foto: adevarul.ro

Cei cinci au fost trimisi in judecata, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, alaturi de alte nume grele precum fostul deputat Ioan Adam sau senatorul Tudor Chiuariu.

Pe 23 iunie, Instanta Suprema a decis sa-i lase sub control judiciar pe Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, Paltin Sturdza, Dan Bengescu si Lorand Andras Ordog, dar procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au contestat decizia la completul de cinci judecatori.

Iar acestia din urma au decis definitiv, marti, sa respinga contestatia procurorilor DNA si sa mentina decizia controlului judiciar.

Va reamintim ca cei implicati in acest dosar sunt acuzati ca au prejudiciat Romsilva cu peste 300 de milioane de euro, dupa ce Paltin Sturdza, cu ajutorul celorlalti inculpati, a reusit sa puna mana, ilegal, pe o suprafata de peste 43.000 de hectare de padure.


(183 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Magistratii au decis: control judiciar pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc! Decizia este definitiva! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60161304473877 seconds.