Marți, 30 Iunie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Misu Negritoiu, presedintele ASF, vine in 9 iulie la Cluj la Conferinta "Piata asigurarilor in Transilvania"

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Ziarul Financiar 29 .06.2015

Ziarul Financiar si Omniasig organizeaza Conferinta ?Piata asigurarilor in Transilvania?, joi, 9 iulie, la Hotel Opera Plaza Cluj, sala Cristal incepand cu ora 09.00.

La eveniment au confirmat participarea Misu Negritoiu, Presedinte Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), Mihai Tecau, CEO OMNIASIG Vienna Insurance Group, Ioan Tecar, Proprietar MG-Tec, Costi Stratnic, Chief Sales Officer OMNIASIG Vienna Insurance Group, Aurelia Cristea, Deputat PSD Cluj, Membru al Comisiei de Buget-Finante, Bogdan Tudor, Chief Underwriting Officer OMNIASIG Vienna Insurance Group si Constantin Adam, Director General ASICONS Broker.

Regiunea Transilvania contribuie anual cu aproximativ 15% din primele totale subscrise de companiile locale de asigurari, insa potentialul pietei din regiune este mult mai mare. Economia Transilvaniei arata mult mai bine decat restul tarii, fiind caracterizata de cea mai mica rata a somajului dupa regiunea Bucuresti-Ilfov si salarii medii mai mari ca in alte judete. Cu toate acestea, asiguratorii nu au reusit sa ia mai mult business de aici si sa salte si mai mult afacerile din regiune.

 La nivel national, gradul de cuprindere in asigurare este de 1,3%. Aceste calcule simple arata ca exista loc de crestere pentru asiguratori in regiune atat in zona de retail, cat si pe segmentul destinat companiilor.

 In acest context, Ziarul Financiar si Omniasig aduc la aceeasi masa reprezentanti ai companiilor de asigurari, ai Autoritatii de Supraveghere Financiara, ai administratiei locale si ai mediului de afaceri la o dezbatere despre cum pot contribui asigurarile la dezvoltarea afacerilor locale.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si inscrieri accesati www.zf.ro/conferinte.

 


(639 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Misu Negritoiu, presedintele ASF, vine in 9 iulie la Cluj la Conferinta "Piata asigurarilor in Transilvania" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55718803405762 seconds.