Marți, 30 Iunie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Parteneriat intre Sibiu ?i landul Hessen

Publicat de: ---

romanialibera

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a primit vizita unei delegatii din Parlamentul landului german Hessen, condusa de presedintele Parlamentului landului, Norbert Kartmann, de ministrul de stat pe probleme sociale si de integrare, Stefan Grüttner, si de Claudia Ravensburg, deputat in Parlamentul landului Hessen .

Din delegatie au facut parte 16 parlamentari ai landului Hessen din partea Uniunii Crestin-Democrate-CDU, a Partidului Social-SPD si a Partidului Verzilor.

\'Am vorbit cu membrii delegatiei despre mediul economic, educational, despre domeniul sanatatii si cel social din Sibiu si, in acest context, despre migratia fortei de munca. Am subliniat faptul ca plecarea specialistilor este o pierdere pentru Sibiu, dar un castig pentru partea germana, avand in vedere faptul ca specialistii nostri sunt bine pregatiti si, foarte important, multi dintre acestia cunosc limba germana. Eu sper ca vom colabora indeaproape si de aici inainte cu landul Hessen, domnul Norbert Kartmann fiind deja un adevarat prieten al orasului prin numarul de vizite facute in Sibiu\', a spus Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

La randul sau, oaspetii s-au aratat interesati de Sibiu si foarte incantati de deschiderea administratiei locale pentru colaborarea cu partenerii germani. \'Suntem impresionati de dezvoltarea pe care am putut-o observa la Sibiu si ne bucuram de asemenea, ca domnul presedinte al Romaniei vine din Sibiu. In calatoria noastra dorim sa ne informam si despre institutiile de sanatate si de sprijin social si suntem impresionati de marea deschidere si prietenie pe care le-am intalnit deja din prima zi a sederii noastre\', a declarat Claudia Ravensburg, deputat in Parlamentul landului Hessen.

 

Hrana pentru caini si pisici livrata gratuit direct acasa comenteaza sau vezi comentarii /* (c)


(553 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Parteneriat intre Sibiu ?i landul Hessen | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55924606323242 seconds.