Marți, 30 Iunie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Dragnea: PSD si ALDE nu-l sustin pe MRU la conducerea SIE, ne mai gandim la noapte ce decizie luam

Publicat de: ---

Gândul

"Am discutat si in coalitie ceea ce am discutat in Biroul Permanent National . Si noi si ALDE ne mentinem hotararea de a nu-l vota pe Mihai Razvan Ungureanu", a spus Liviu Dragnea, la finalul discutiilor.

El a explicat ca inca nu s-a luat o decizie in privinta procedurii pe care o vor aplica parlamentarii PSD si ALDE, respectiv de a participa la sedinta, dar sa nu voteze, sau sa absenteze.

Intrebat de jurnalisti daca este dificil sa se ia o decizie, Dragnea a raspuns negativ.

"Nu e dificil, am zis sa ne mai gandim noaptea asta si sa luam decizia maine, cum e mai bine", a spus coordonatorul PSD.

Ziaristii i-au amintit acestuia ca in sedinta comuna a grupurilor parlamentare ale PSD s-a decis boicotarea sedintei., decizia fiind anuntat chiar de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, iar Liviu Dragnea a aratat ca aceasta poate fi una dintre solutii.

"Este una din variante, dar am zis sa ne gandim bine maine care e cea mai buna", a afirmat Dragnea.

Referitor la UNPR, Dragnea a precizat ca aceasta formatiune politica ramane consecventa principiilor sale si sustinerii propunerii facuta de presedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea SIE, dar a subliniat faptul ca acest aspect nu creeaza o problema si guvernarea merge inainte.

"Nu e o problema in coalitie, nu e o problema foarte mare, in ceea priveste actul de guvernare vom fi impreuna la toate voturile care tin de actul de guvernare efectiv", a spus Liviu Dragnea, el exprimandu-si totodata speranta ca "nu vor mai aparea probleme" de aceasta natura.


(568 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Dragnea: PSD si ALDE nu-l sustin pe MRU la conducerea SIE, ne mai gandim la noapte ce decizie luam | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61127996444702 seconds.