Marți, 30 Iunie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Zgonea: Daca nu se intruneste cvorumul pentru Ungureanu, anunt data si locul urmatoarei sedinte

Publicat de: ---

Cotidianul

El a spus ca unii dintre colegii sai de partid "s-au suparat" pentru convocarea de marti a plenului si ca el le-a explicat, in sedinta grupurilor parlamentare ale PSD, ca daca nu convoca aceasta sedinta, parlamentarii opozitiei o faceau pe 1 iulie .

"In opinia mea, coalitia functioneaza in acest moment. Nu am avut o negociere in cadrul coalitiei, constitutional si pe Legea SIE, nu se poate discuta o astfel de negociere. Am aflat niste pozitionari de la televizor, ale unor parteneri de coalitie.Le-am luat ca atare si am facut un calcul, am voturi sa fiu impotriva sau nu am. Am facut un calcul foarte simplu si mesajul nostru in partid a fost in unanimitate. Noi nu putem sa fim consecventi decat deciziilor pe care le-am avut. Am avut o decizie consecventa in 2012, o avem si in 2015, nu ne schimbam. Acest lucru a fost deci in Biroul Permanent. Au fost colegi care s-au suparat. Le-am spus:« daca nu faceti maine plenul, parlamentarii opozitiei poate sa convoace plenul pe 1 iulie, dar il convoaca ei atunci si trebuie ei sa-si f aca majoritatea»”, a explicat presedintele Camerei Deputatilor.

El a adaugat ca, procedural, a convocat Biroul Permanent de indata, adica luni si sedinta plenurilor reunite va fi marti, fiind o alta discutie daca nu va fi cvorum.

"Aici am convocat Biroul Permanet de indata, adica luni si am reusit sa facem un lucru foarte bun. Daca la sedinta vom avea cvorum vom vedea, lipsa cvotulmului obliga presedintele sa inchida sedinta si sa anunte data si locul urmatoarei sedintei", a mai spus Zgonea.

El a mai aratat ca parlamentarii PSD nu vor participa la sedinta de marti a Parlamentului, va fi prezent doar el, in calitate de presedinte al Camerei si, probabil, Calin Popescu Tariceanu, ca presedinte al Senatului.

 


(569 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Zgonea: Daca nu se intruneste cvorumul pentru Ungureanu, anunt data si locul urmatoarei sedinte | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62323188781738 seconds.