Marți, 30 Iunie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita, audiat la Politie. Este asteptat si la DNA!

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristi Ionita

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova .

 

Ghita a fost audiat ca masura obligatorie stabilita prin controlul judiciar. Deputatul este obligat sa dea cu subsemnatul la Politie de cel putin doua ori pe saptamana.

Ghita a aparut extrem de nervos in fata oamenilor legii, fiind nemultumit de modul in care se desfasoara ancheta in dosarul ce il vizeaza.

“Nu pricep care este sensul blocarii conturilor persoanelor si firmelor pe care eu le-am cunoscut vreodata in viata mea. Imi este rusine de oamenii aceia. Sa pui sechestru pe contul de pensii al mamei sau pe un coafor, pe niste firme cu care nu am legatura, pare un fel de razbunare”, a afirmat Sebastian Ghita.

Mai mult, Sebastian Ghita era nemultumit si de faptul ca, luni dupa-amiaza, trebuia sa ajunga si la DNA, unde urmeaza, de asemenea, sa fie audiat. Exista informatii conform carora procurorii DNA au descoperit noi dovezi in dosarul in care este vizat Ghita.

Va reamintim ca Sebastian Ghita este acuzat de comiterea unor fapte de coruptie in dosarul in care personaj principal este Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.


(691 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Sebastian Ghita, audiat la Politie. Este asteptat si la DNA! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59584617614746 seconds.