Marți, 30 Iunie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita vrea ca Ponta, Basescu si Oprea sa fie citati ca martori

Publicat de: ---

Bursa      Deputatul Sebastian Ghita a inaintat, ieri, o petitie la procurorul-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, in care solicita facilitarea unei audiente la procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu .
     El a afirmat recent ca are de prezentat procurorului general "informatii si probe care vizeaza o situatie extrem de grava".
     "Am convingerea ferma ca nu pot dezvalui aceste aspecte unei alte persoane, deoarece ma tem pentru mine si pentru familia mea, si pentru cunoscutii mei, avand in vedere gravitatea lucrurilor", spune Sebastian Ghita in petitia inaintata procurorului-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti. Deputatul mai spune, potrivit Romania TV, ca are convingerea ca poate dezvalui aspectele mentionate doar procurorului general Tiberiu Nitu si afirma ca va solicita ca premierul Victor Ponta, fostul presedinte Traian Basescu, premierul interimar Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, in prezent coordonator politic al PSD, sa fie citati ca martori.Sebastian Ghita se afla sub control judiciar si are interdictie sa paraseasca municipiul Ploiesti.   


(654 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Sebastian Ghita vrea ca Ponta, Basescu si Oprea sa fie citati ca martori | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57077598571777 seconds.