Marți, 30 Iunie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Nominalizarea lui Ungureanu la sefia SIE: Sedinta de plen a Parlamentului, marti dupa-amiaza

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Propunerea presedintelui Iohannis pentru conducerea Serviciului de Informatii Externe, in persoana lui Mihai Razvan Ungureanu, ar urma sa fie votata in decursul dupa-amiezii urmatoare .

 

Razvan Ungureanu

Mai exact, deputatul Niculae Mircovici, secretar al Camerei, a anuntat, luni, cu scurta vreme inainte de orele 15, faptul ca, in programul zilei urmatoare este trecuta ca ora de incepere a sedintei plenului reunit al celor doua Camere ale Legislativului – Senatul si Camera Deputatilor – ora 17.

Asadar, in cea de-a doua parte a zilei urmatoare s-ar putea sti daca fostul premier si, totodata, fostul sef al SIE, va primi votul Parlamentului pentru a fi investit la conducerea Serviciului de Informatii Externe, post ramas vacant inca din toamna trecuta, urmare a demisiei lui Teodor Melescanu, care a ales sa parareasca aceasta functie pentru a putea candida la prezidentialele din noiemebrie 2014.

Va amintim ca, tot in cursul zilei de luni, dupa sedinta Biroului permanent National al PSD, Rovana Plumb a anuntat ca social-democratii nu voteaza pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE, lucru confirmat, in urma cu scurt timp, si de catre calin Popescu tariceanu, in numele ALDE. La polul opus se numara, fireste, liberalii, dar si UNPR-ul si UDMR-ul, care au anuntat ca sustin nominalizarea presedintelui Iohannis pentru conducerea SIE, respectiv pe M. R. Ungureanu.


(597 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Nominalizarea lui Ungureanu la sefia SIE: Sedinta de plen a Parlamentului, marti dupa-amiaza | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5988941192627 seconds.