Marți, 30 Iunie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, transata marti

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Comisia de control asupra activitatii Serviciului de Informatii Externe (SIE) il va audia marti, de la ora 11:00, pe Mihai Razvan Ungureanu, propus de presedintele Klaus Iohannis la conducerea SIE .

Ultimul cuvant il vor avea deputatii si senatorii, care se vor pronunta prin vot, in plen reunit, de la ora 17:00, tot marti.

PSD incearca sa tergiverseze acest vot, avand in vedere ca UNPR a anuntat ca vor vota pentru numirea lui MRU la SIE, in timp ce social-democratii resping nominalizarea facute de Iohannis, spunand ca este ilegala.

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, miercurea trecuta, pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe pe Mihai-Razvan Ungureanu, informand cele doua Camere ale Parlamentului despre aceasta nominalizare.

Conform prevederilor constitutionale, Klaus Iohannis "i-a instiintat, printr-o scrisoare oficiala, pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului despre aceasta nominalizare, urmand ca Parlamentul sa adopte o hotarare in acest sens", precizeaza sursa citata.

Citeste si Scandal in PSD din cauza numirii lui Ungureanu la SIE, Coalitia de guvernare ”se gandeste pana maine” Citeste si ”Premierul in exil” si cel interimar fata in fata: PSD va vota impotriva lui Ungureanu la SIE, UNPR pentru, Coalitia functioneaza. Iohannis ne trateaza ca pe iobagi Citeste si PRIMA DEFECTIUNE in coalitia puterii. La semnalul lui Oprea, cei 56 de deputati si senatori UNPR sunt gata sa voteze cu PNL pentru noul sef al SIE Citeste si PRIMA reactie a lui Victor Ponta, dupa nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE: „Domnul Iohannis ne-a...” Citeste si PSD nu voteaza numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE. Sarbu: ”S-a stricat o traditie, nominalizarea este ilegala”


(631 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, transata marti | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.