Miercuri, 08 Iunie 2005 - 11:20 AM Aleg.RO: În sectorul 3 continuă acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate

Publicat de: ---

AMOS News În această săptămână 60 de autovehicule abandonate pe domeniul public în sectorul 3 vor fi ridicate și transportate într-un depozit situat în afara Capitalei. Inspectorii Serviciului Gospodărie Comunală din Primăria Sectorului 3 au identificat în cursul săptămânii trecute, alte 75 de autoturisme care blocau locurile de parcare și arterele de circulație din zonele Gh. Petrașcu-Câmpia Libertății, aleea Fizicienilor și Centrul istoric, pentru care s-au întocmit somații de ridicare potrivit Legii nr. 421/2002.

De notat că în aceeași perioadă în urma controalelor efectuate, inspectorii au aplicat amenzi pentru nerespectarea normelor de salubritate în valoare de 25 milioane lei.

Primarul Liviu Negoiță face un apel către locuitorii sectorului 3 pentru a sprijini acțiunile inițiate de Primăria sectorului 3, comunicând - la dispecerat telefon non-stop 9854 sau pe site-ul www.sector3primarie.ro, secțiunea „Mediul Curat Contează” - locațiile unde se află mașini sau caroserii abandonate.

„Autoturismele abandonate de multă vreme de proprietari, multe dintre ele într-o stare avansată de degradare devin, cel mai adesea, din cauza gunoaielor acumulate, adevărate focare de infecție.

În același timp, nu numai că împiedică buna desfășurare a activității zilnice de salubrizare, dar și induc un aspect necivilizat străzilor și bulevardelor din sectorul 3. Tocmai de aceea am cerut inspectorilor Primăriei să intensifice ritmul acțiunilor de identificare și ridicare a mașinilor sau caroseriilor abandonate” - a declarat primarul Liviu Negoiță.


(475 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

În sectorul 3 continuă acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58880996704102 seconds.