Joi, 30 Aprilie 2015 - 05:22 AM Aleg.RO: Liberalii l-au blocat pe Tariceanu in toaleta politica

Publicat de: ---

7plus Autor: Ana-Maria Ludatser

Pentru ca si-a permis sa o numeasca pe Alina Gorghiu ?basista mica?, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost facut praf de fostii colegi din PNL . ?Necioplit?, ?arivist?, ?carpa cu care-si face Victor Ponta pantofii?, sunt doar o parte dintre ?complimentele? primite de liderul PLR de la liberali.

 

Calin Popescu Tariceanu si-a luat bobarnace de la liberali

Atacat in permanenta de tanara sefa a PNL, Calin Popescu Tariceanu a evitat sa-i dea o replica pe masura. Nu pentru ca nu ar fi avut vorbele la el, ci pentru ca nu vedea in Alina Gorghiu un adversar demn de luat in seama. Deunazi, Tariceanu a cedat insa si-a trimis-o pe Gorghiu direct in galeria sustinatorilor lui Traian Basescu. ?Alina Gorghiu este o basista mai mica prin modul de manifestare politica si de limbaj. Fiti atenti putin la limbajul pe care il utilizeaza. Este acelasi limbaj pe care l-am gasit la Basescu timp de 10 ani. O sa ne miram, poate nu o sa ne miram. Exista o explicatie: sunt oameni care au crescut, sunt foarte tineri si au crescut in aceasta atmosfera poluata de Basescu. Asta a fost, probabil, modelul la care s-au raportat?, a afirmat Calin Popescu Tariceanu, citat de psnews. La pachet cu Alina Gorghiu, presedintele Senatului l-a inregimentat in tabara ?basistilor? si pe prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu.

Presedintele Senatului a inscris-o pe Alina Gorghiu pe lista ?basistilor?

O jignire la care liberalul a ales sa raspunda intr-un ton la fel de dur: ?Domnul Tariceanu si-a dat jos papionul de la gat si si-a legat o esarfa rosie brand Ponta. Spune ca eu si Alina Gorghiu am fi, citez, <<basisti sau chiar basesti>>. Poate ca in <<toaleta politica>> in care activeaza acesta este limbajul, dar asta nu inseamna ca nu a incalcat legea penala si Constitutia in cazul Sova?.

Raluca Turcan ii strica ploile la CSM

Deputatul PNL Raluca Turcan le-a cerut magistratilor sa nu se prezinte la intalnirea solicitata de presedintele Senatului. ?Fac apel la CSM sa nu cautioneze sub nicio forma jocul politic pervers al lui Calin Popescu Tariceanu. Dupa ce a blocat justitia, Tariceanu vrea sa stea la aceeasi masa cu CSM. (…) Calin Popescu Tariceanu s-a asezat cu picioarele pe Constitutie, pe ordinea de functionare a institutiilor statului chiar din pozitia de numarul doi in stat, cu scopul meschin de a-si pastra functia si de a mai prinde un mandat de parlamentar?, a precizat Turcan.

 


(593 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Liberalii l-au blocat pe Tariceanu in toaleta politica | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60994291305542 seconds.