Joi, 30 Aprilie 2015 - 05:22 AM Aleg.RO: Decizie neasteptata: Mihai Stanisoara a demisionat din Parlament si din PLR!

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Mihai Stanisoara si-a luat colegii prin surprindere colegii, miercuri, anuntand ca a hotarat sa se retraga atat din postura de parlamentar, mai precis de deputat, dar si din calitatea de membru al Partidului Liberal Reformator, formatiune condusa de catre actualul lider al Senatului, Calin Popescu Tariceanu .

 

Fostul consilier prezidential in chestiuni de securitate nationala, in timpul mandatului lui Traian Basescu, si fost membru al PNL, Mihai Stanisoara a ales, asadar, sa renunte, cel putin pentru o perioada, la prezenta in viata politica, oferita, printre altele, de postura de reprezentant al Legislativului, dupa trei mandate – doua de deputat si una de senator. De altfel, Camera a luat act, in sedinta de miercuri, de demisia lui Stanisoara, locul acestuia devenind, oficial, vacant.

Totodata, Mihai Stanisoara (52 de ani) s-a retras din randurile partidului condus de Tariceanu. “Dupa o indelungata deliberare ?i auto-analiza, am hotarat ca drumul pe care il voi urma de acum inainte sa nu mai includa, cel putin pentru o perioada, politica de partid sau cea parlamentara”, marturiseste Stanisoara, intr-un mesaj dat publicitatii miercuri.

Mihai Stanisoara nu a precizat care sunt motivele pentru care a luata aceasta decizie neasteptata pentur multi dintre actantii scenei politice, insa, a tinut sa le multumeasca celor cu care a colaborat, pe scena politica, in toti acesti ani, precum si romanilor care l-au votat, dar si reprezentantilor presei.

sursa foto: facebook.com/stanisoaramihai


(496 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Decizie neasteptata: Mihai Stanisoara a demisionat din Parlament si din PLR! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58659505844116 seconds.