Joi, 30 Aprilie 2015 - 05:22 AM Aleg.RO: Averea sefului RA-APPS: 56 hectare de teren, casa la Snagov, barca si skyjet

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Director al RA-APPS din aprilie 2007, Gabriel Georgian Surdu castiga un salariu de aproximativ 4 .700 de lei pe luna (putin peste 1.000 de euro), conform declaratiei sale de avere. Putin mai mult - 4.900 de lei pe luna, castiga si sotia sa, Raluca Surdu, deputat PNL, aleasa intr-un colegiu din Calarasi.

Averea sotilor Surdu este insa voluminoasa, conform declaratiilor de avere. Seful RA-APPS detine 5 terenuri agricole in suprafata de aproape 54 de hectare in comunele Luciu si Costesti, din judetul Buzau, in comuna Ianca, din judetul Braila, precum si in comunele Ciorogarla si Balotesti, din Ilfov. El detine si 2 hectare de teren intravilan in orasul Buzau.

Surdu mai detine o casa de 200 metri patrati in Snagov si un apartament de 104 metri patrati in Bucuresti, iar sotia sa, deputata Raluca Surdu, detine si ea o casa in Snagov, de 220 de metri patrati.

Seful RA-APPS si-a cumparat in 2013 si o barca Malibu si un skyjet Bombardier, cu peridocurile aferente.

In conturi, sotii Surdu declara aproape 300.000 de euro in 2014 (1,31 milioane lei). Surdu mentioneaza si un imprumut de 15.000 de euro, acordat in nume personal.

Cei doi soti nu detin credite la banci si declara ca au castigat din dobanzi bancare, in 2014, 65.600 de lei (aproximativ 15.000 de euro, suma similara cu imprumutul acordat in nume personal de Surdu).

Inainte de a deveni deputat, Raluca Surdu a activat ca avocata, ea detinand si functia de vicepresedinte al Asociatiei No Abuse.

Citeste si Seful RA-APPS a fost RETINUT de DNA. Gabriel Surdu este acuzat de coruptie Citeste si RA-APPS incearca a treia oara sa vanda vila din Snagov propusa initial lui Basescu. Pretul incepe de la 2,4 milioane de euro, fara TVA Citeste si Vila in care ar fi trebuit sa stea Traian Basescu, scoasa la vanzare. Reducerea de pret pe care o face RA-APPS


(546 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Averea sefului RA-APPS: 56 hectare de teren, casa la Snagov, barca si skyjet | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.