Joi, 30 Aprilie 2015 - 05:22 AM Aleg.RO: Demisie neasteptata din Parlament

Publicat de: ---

Cotidianul

Deputatul Mihai Stanisoara si-a dat demisia miercuri din Parlament . Stanisoara si-a depus demisia la Biroul permanent.

Secretarul Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a declarat ca Stanisoara „si-a dat demisia din motive personale, avand un alt proiect profesional”.

Mihai Stanisoara precizeaza, intr-un comunicat transmis miercuri, ca a luat decizia de a demisiona ”atat din calitatea de parlamentar, de membru al Camerei Deputatilor, cat si din cea de membru al Partidului Liberal Reformator”.

”Dupa o indelungata deliberare si autoanaliza, am hotarat ca drumul pe care il voi urma de acum inainte sa nu mai includa, cel putin pentru o perioada, politica de partid sau cea parlamentara. Sunt convins ca experienta si profesionalismul meu vor putea fi puse si de acum inainte in slujba unor proiecte importante, care sa vizeze dezvoltarea socio-economica a Romaniei, in context intern si international”, spune Stanisoara.

Mihai Stanisoara a fost membru PDL pana in martie 2013. A sarit apoi in barca PNL, anuntand ca acest partid este singurul care "poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania". A stat la liberali pana in iulie 2014.

A ajuns apoi in grupul PC-PLR al lui Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin. Astfel, in iunie 2014, el a anuntat ca il urmeaza pe Calin Popescu Tariceanu in Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale, devenit ulterior PLR.


(537 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Demisie neasteptata din Parlament | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6292839050293 seconds.