Joi, 30 Aprilie 2015 - 05:22 AM Aleg.RO: Deputatul Mihai Stanisoara si-a dat demisia din Parlament

Publicat de: ---

7plus

Deputatul Mihai Stanisoara a demisionat din Parlament si din Partidul Liberal Reformator . Potrivit unui comunicat trimis presei, a luat aceasta decizie dupa o indelunga deliberare si autoanaliza, iar drumul pe care il va urma nu va mai include, cel putin pentru o perioada, politica.

Fostul deputat se arata convins ca experienta si profesionalismul sau vor folosi si de acum inainte in proiecte importante pentru Romania, in context intern si international. Surse citate de Agerpres sustin ca fostul deputat va lucra intr-o companie multinationala din domeniul armamentului.

Stanisoara si-a depus demisia la Biroul permanent.

A fost unul dintre politicienii de baza ai Partidului Democrat Liberal.

In martie 2013, lider al grupului deputatilor democrat-liberali, Stanisoara a trecut la PNL. Singurul partid care poate sustine si poate implementa cu succes politici de dreapta in Romania este PNL. Ma alatur PNL, am luat decizia sa vin alaturi de PNL intr-un moment in care are foarte mult de munca, a declarat el atunci, intr-o conferinta de presa.

In perioada 2007 - 2008, Stanisoara a fost consilier prezidential pentru securitate nationala, iar ulterior, pana in octombrie 2009, ministru al Apararii.

 


(536 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Deputatul Mihai Stanisoara si-a dat demisia din Parlament | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61374115943909 seconds.